reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ejjj, takie elektroniczne cacko mam wyrzucić? Zmierzylam jeszcze bezdotykowym i jest 37 [emoji28] trzeciego termometra nie mam, więc nie wiadomo ile tych stopni mam.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
elektroniczne w kosz!! mierzyłaś kilka razy? u mnie zawsze inną temp pokazywał (jak byłam chora, po transferze nawet mi nie przyszło do głowy żeby mierzyć :p)

reklama
Mi niestety przerwał procedurę.. ale dwa miesiące później już byłam znowu w grze. Niestety bez powodzenia. Z 5 zarodków tylko jeden dotrwał do 5ego dnia, a potem nie chciał się zagnieździć. Mam nadzieje, ze tym razem się uda bo ciężko znoszę hormony , emocje. Nie wiem na ile prób starczy mi jeszcze sił..
p
Nasze zarodki też nie za bardzo... z 10 komórek 8 zaplodnionych ,3 do 5 doby,a reszta zostawiłam do siódmej ale niestety przestała się rozwijać. Został nam jeden zarodek i jadę po niego,podejrzewam że 10 listopada... każda z nas źle to znosi ,nikt nie lubi brać leków a nasze wahania nastrojów są straszne ale trzeba się do nich przyzwyczajać w ciąży jest jeszcze gorzej :) dasz radę...

No ja się wciąż boję czy nie za mało go biorę...

Kochana a Ty wiesz jaka jest Twoja podstawowa temperatura ciała bo to nie prawda, że każdy ma 36,6 ja mam 36,2 a czasem i 35,8 podstawową więc to też ma znaczenie poza tym jakich chujowy termometr masz albo za krótko trzymałaś. Dlatego ja mam dwa termometry :D

Rozważam jeszcze jakieś drinki w kolorze barszczu albo wściekłe psy :D Bo wino ostatnio mi się tylko ze "staraniami" kojarzy.

Od roku nie palę ze względu na to, żeby pomóc organizmowi ale chu...a jak się nie uda serio paczę na raz wypalę aż się porzygam.
Pierwszy pomiar elektronicznym pod pache 35.8, drugi pomiar bezdotykowym 37[emoji12] Teraz niewiem który bardziej ujowy.

Mi niestety przerwał procedurę.. ale dwa miesiące później już byłam znowu w grze. Niestety bez powodzenia. Z 5 zarodków tylko jeden dotrwał do 5ego dnia, a potem nie chciał się zagnieździć. Mam nadzieje, ze tym razem się uda bo ciężko znoszę hormony , emocje. Nie wiem na ile prób starczy mi jeszcze sił..
o siły się kochana nie martw, zawsze się podniesiesz i dasz radę podejść jeszcze raz... gorzej pewnie z finansami, bo kiedys się zaczną wyczerpywać, ale to mam nadzieję, ze na pieluchy :) jak ci samej źle to zostań z nami - jak widzisz towarzystwo doborowe :D

elektroniczne w kosz!! mierzyłaś kilka razy? u mnie zawsze inną temp pokazywał (jak byłam chora, po transferze nawet mi nie przyszło do głowy żeby mierzyć :p)
Też nigdy wcześniej nie mierzyłam, ale podłapałam głupawkę od @MoKa i postanowiłam to sprawdzić.

No ja się wciąż boję czy nie za mało go biorę...

Kochana a Ty wiesz jaka jest Twoja podstawowa temperatura ciała bo to nie prawda, że każdy ma 36,6 ja mam 36,2 a czasem i 35,8 podstawową więc to też ma znaczenie poza tym jakich chujowy termometr masz albo za krótko trzymałaś. Dlatego ja mam dwa termometry :D

Rozważam jeszcze jakieś drinki w kolorze barszczu albo wściekłe psy :D Bo wino ostatnio mi się tylko ze "staraniami" kojarzy.

Od roku nie palę ze względu na to, żeby pomóc organizmowi ale chu...a jak się nie uda serio paczę na raz wypalę aż się porzygam.
Zawsze możesz iść i zbadać choćby na własną rękę. W niektórych klinkach mają weryfikacje już od 3dpt :) bety nie rób bo i tak nie wyjdzie ale o progesteron moze będziesz spokojniejsza, a jak nie to możesz alarmowac pana G :)

reklama
Do góry