reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja się zapytałam doktora czy on nie uważa że ja jestem wystarczająco pechowa jak na transfer 13 w piątek a odpowiedział że jak jestem pechowa to uda się jak nic. Niestety objawów zero. Albo ryczę albo wrzeszczę. Beta w piątek będzie tylko formalnością aby odstawić tabsy
Co Ty mówisz! Jak miałaś w piątek 13tego to na pewno będzie szczęśliwie ja się dowiedziałam wtedy, że u mnie się udało i wczoraj widziałam już jak bije serduszko głowa do góry a ja trzymam mocno kciuki, żeby ten 13 i dla Ciebie był szczęśliwy

reklama
Osobno tylko dodatkowe wc [emoji14] Uroki mieszkania w bloku... marzy mi się jakiś domek poza miastem, bo wychowałam się na wsi i brakuje mi strasznie tej przestrzeni, ale na razie marzenia o tym zeszły na daleeki plan, najpierw by się przydało te 2 puste pokoje na mieszkaniu zapełnić...
E, jak kibelek jest to wystarczy facetowi :)
Mozesz sie wprowadzać do lazienki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje kocie ostatnio przestało jeść. Więc jako spanikowana pańcia do dochtora a ten mi mówi, że kot zdrowy tylko mu się karma znudziła. Małż tak na mnie popatrzył i mówi, że będę matką wariatką
Ja tak z 4 latam do weta. Bo jednrj oczko ropieje, druga bardziej ospala (maz- serio? Zima idzie koty bardzie ospale sa). Ale mnie grzecznie wozi, badamy je, usg robimy jak trzeba, szczepimy, no jak dzieci :d

oj moja tez z charakterem .. strasznie uparta
1508960368-a987ad3ca504ce02-aaaaaa.jpeg
typowy domownik

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny.

U mnie paskudy tak sie grzeja przy komunku
IMG_20171005_200446.jpg

Na zdjeciu sa 2 ale mieszca sie 3 na fotelu. Jedna do nich nie wlazi.

Załączniki

• IMG_20171005_200446.jpg
    IMG_20171005_200446.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 416
Ja biorę nospę rano całą popołudniu pół i na noc całą. Ale mam właśnie tak jak piszesz po pierwszym nieudanym to jakoś mi też wiary brakuje.
I tak trzymaj!:) Maluchy i macica zrobią i tak co chcą! Tul się do męża i psów, a dacie radę zmierzyć się ze wszystkim!!!
Nieznosiłam stresu związanego z pójściem na bete. Testu z moczu nie robiłam bo nie chciałam zobaczyć jednej kreski i zastanawiać się czy jest jeszcze szansa. To trudny czas a zarazem bliżej bycia w ciąży nigdy się nie było! ;)

reklama
Bardzo życzę Tobie żeby się udało!!! :)
U mnie pierwszy transfer 2 maluchow nie udał się, beta nawet nie drgnęła. Drugi transfer miałam na cyklu naturalnym 2 ostatnich mrożaków. Po pierwszym nieudanym transferze brakowało mi wiary,że może się udać...mój mąż też powątpiewał. Po transferze brałam 3 razy dziennie no-spe by nic nie czuć i nie dać sobie szansy na wsłuchiwanie się w organizm. Wszystko dlatego,że źle zniosłam pierwszą porażkę! Dystans bardzo mi pomógł ale nie nikt nie wie czy to ma jakiś wpływ na powodzenie transferu. Bądź dzielna i gotowa na wszystko!;) Warto mieć plan B.
Ja teraz tez bede miala crio na cyklu naturalnym. Opowiesz mi jak u Ciebie to wygladalo? Jakiej wielkosci mialas pecherzyk/pecherzyki, jakie bylo endometrium? Mialas calkowicie naturalny cykl? Bez zadnych lekow po transferze? Udalo sie? Przepraszam ale nie pamietam Twojej historii. Malo dziewczyn podchodzi na takim cyklu, stad moje pytania :p

Do góry