reklama
Jak dla mnie idealnie [emoji4] życzę Ci tego z całego serca i czekam na wieści o pozytywnej becie [emoji4] ja chyba przy najbliższym podejściu poproszę o 2 zarodki strasznie bym chciała bliźniaki [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapraszamy... im nas więcej tym lepiejDzień dobry
Mogę się jeszcze przyłączyć?
dżoasia
Fanka BB :)
Osobno tylko dodatkowe wc Uroki mieszkania w bloku... marzy mi się jakiś domek poza miastem, bo wychowałam się na wsi i brakuje mi strasznie tej przestrzeni, ale na razie marzenia o tym zeszły na daleeki plan, najpierw by się przydało te 2 puste pokoje na mieszkaniu zapełnić...To chociaz mikrofalke i mala podrozna lodowke. Maz mnie moglby codziennie uzupelniac czyms dobrym
To byloby tylko 3,5m2 ale za to dobrze wykorzystane
Gorzej maz by mial,chyba ze 2 lazienki macie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam dzisiaj o Tobie kiedy masz transfer ?? Jak widzę samopoczucie nie za bardzo... ja różnie. Chwilami czuję się ona chwilami wyć mi się chce. Wtedy zaglądam na forum napiszę Ci nie boli i jakoś przechodzi.... jesteśmy tutaj jak psychoterapeutano bardzo ostatnio to przezywam nie wiem czy to wpływ lekow ale czuje sie strasznie wiem ze za niedługo crio i musze myslec pozytywnie ...ale ciezko mi jakos ... ciesze sie ze chociaz tutaj troche moge ponażekać ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris30:-)
Dzień dobry
Mogę się jeszcze przyłączyć?
dżoasia
Witamy w naszym gronie i zapraszamy do dzielenia smutasków i heheszków Kiedy betujesz kochana? Ja bym już dawno była w labo na Twoim miejscuJestem babulec i jestem w 12 dniu po transferze. Posiadam męża i kota Dodatkowo posiadam mnóstwo schiz w związku z moim poerwszym ICSI .
reklama
Betę robiłaś już ?? Chyba my wszystkie mamy jakieś zwierzątka... pieski,kotki ... nawet te w głowie po tym całym leczeniu czasamiJestem babulec i jestem w 12 dniu po transferze. Posiadam męża i kota Dodatkowo posiadam mnóstwo schiz w związku z moim poerwszym ICSI .
Podziel się: