reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana każda z nas ma gorsze chwile i momenty. Mi dziś też łezka poleciała bo tak sobie przypomniałam negatywną ostatnią betę i stwierdziłam że tym razem to ja tak bardzo się boję bo bym tego nie przeżyła i przypomniałam sobie jaki to ból. Nie wiem skąd mi takie myśli przyszły ale każda z nas po prostu czasami wymięka.
no dziwne to i straszne :) takie dziwne myśli i przemyslenia .. prubuje sie pozbierac zeby miec dobre samopoczucie na crio ale ciezko mi to przychodzi.. mam nadzieje ze tym razem sie uda..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem babulec i jestem w 12 dniu po transferze. Posiadam męża i kota :D Dodatkowo posiadam mnóstwo schiz w związku z moim poerwszym ICSI .
Ja też jestem przy pierwszym właśnie za chwilę muszę zastrzyk z pregnyl 10000 domiesniowo zrobić ale tak się boję. W piątek mam pobranie jajeczek a w poniedziałek albo wtorek transfer. Tylko czekać. Trzymam kciuki za was:)

Co lekarz to inne zdanie. Mój lekarz twierdził że już przy 1,56 nie ma mowy o antykach bo przy takim amh nie powinno się wyciszać jajników absolutnie ale też stymulacja przez niego zaproponowana szału nie zrobiła... dwa zarodki. Wcześniejsza lekarka to już w ogóle była pomyłka - jeden i to słaby zarodek. Teraz jak pisałam tylko dwa choć podobno bardzo ładne ale jednak tylko dwa. Wzięłam je oba do siebie i mam nadzieję że już zostaną.
Dziekuje ci za idpowiedz, jestem takim szoku dzis , ze chodze jak wamoku jakims, nie spodziewalam sie cudow , ale czekos takiego w ogole.
A napiszesz mi ile mialas pecherzykow do naklucia. I jaki protokol i jakie amh.
Przepraszam ze o tyle pytam.
Bede trzymac kciuki za twoje dwa malenstwa aby zostaly i zdrowo rosły.

Kochana każda z nas ma gorsze chwile i momenty. Mi dziś też łezka poleciała bo tak sobie przypomniałam negatywną ostatnią betę i stwierdziłam że tym razem to ja tak bardzo się boję bo bym tego nie przeżyła i przypomniałam sobie jaki to ból. Nie wiem skąd mi takie myśli przyszły ale każda z nas po prostu czasami wymięka.
Dokładnie... ja to potrafię teraz płakać na zawolanie... pomyślę o czymś i łzy same mi lecą

Nie jestem w stanie zdjęcia zrobić ale sobie wyobraźcie jak na kanapkę leżę z psami. W plecy wtulony jeden śpi a z przodu wtulony we mnie drugi. Mega delikatnie ale wtulone z dwóch stron. Mam nadzieję że moje dwa kropki czują i ich miłość i zostaną :)
u mnie koty tak spaly i to byl dobry znak :)

Dziekuje ci za idpowiedz, jestem takim szoku dzis , ze chodze jak wamoku jakims, nie spodziewalam sie cudow , ale czekos takiego w ogole.
A napiszesz mi ile mialas pecherzykow do naklucia. I jaki protokol i jakie amh.
Przepraszam ze o tyle pytam.
Bede trzymac kciuki za twoje dwa malenstwa aby zostaly i zdrowo rosły.
kochana a ty masz jeszcze mieć jakieś wizyty monitorujące? bo tak czy siak przy tylu pęcherzykach pasowałoby chyba na bieżąco sprawdzać co z nimi się będzie działo?

reklama
Myślałam dzisiaj o Tobie :) kiedy masz transfer ?? Jak widzę samopoczucie nie za bardzo... ja różnie. Chwilami czuję się ona chwilami wyć mi się chce. Wtedy zaglądam na forum napiszę Ci nie boli i jakoś przechodzi.... jesteśmy tutaj jak psychoterapeuta;)
no w piatek mam termin przed crio w wtorek pierwszy dzien @ miałam .. nie bardzo wiem ile dni po jest transfer to.dopiero moje drugie podejscie...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry