reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dobra wygląda to mniej więcej tak. To pod kołderką między dwoma czarnymi to ja :)

Zobacz załącznik 827057
Jejku kochana co to za cuda? Jaka rasa? U mnie są takie nowofunlandy i mniej więcej też to tak wygląda [emoji4] ostrożnie leżą i pilnują kropeczków [emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

ja byłam u psychiatry w de i zrobił ze mnie wariatke .. a jak mu powiedziałam ze moge byc w ciazy to powiedział ze to fatalne połozenie w mojej sytuacji... a ja szok .. dał jakies psychotropy i tyle z tego... teraz szukam psychoterapeuty zeby sie wygadac..bo powiem ze mam taki rozstrój psychiczny ze szok nie wiem czy to po lekach czy rzeczywiscie mi odbija.. ale ciagle chce mi sie płakac i mam doła.. tez tak macie?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tez tak mam. Nie ma co sie dziwic w takiej sytuacji jakiej Ty jestescie o depresje nie trudno. Prowadzisz dwie walki na raz. Choroba meza jest straszna i dodatkowo leczenie nie przynosi efektow, do tego starania o dziecko. Bardzo Ci wspolczuje i wyobrazam sobie co mozesz teraz czuc ale pamietaj, po burzy zawsze wychodzi slonce.. trzymam kciuki za Was oboje ✊❤️

0

Załączniki

• FB_20170917_21_19_51_Saved_Picture.jpg
    FB_20170917_21_19_51_Saved_Picture.jpg
    115,5 KB · Wyświetleń: 220
Ostatnia edycja:
reklama
Kochana tez tak mam. Nie ma co sie dziwic w takiej sytuacji jakiej Ty jestescie o depresje nie trudno. Prowadzisz dwie walki na raz. Choroba meza jest straszna i dodatkowo leczenie nie przynosi efektow, do tego starania o dziecko. Bardzo Ci wspolczuje i wyobrazam sobie co mozesz teraz czuc ale pamietaj, po burzy zawsze wychodzi slonce.. trzymam kciuki za Was oboje [emoji110][emoji173]️
no bardzo ostatnio to przezywam nie wiem czy to wpływ lekow ale czuje sie strasznie wiem ze za niedługo crio i musze myslec pozytywnie ...ale ciezko mi jakos ... ciesze sie ze chociaz tutaj troche moge ponażekać ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry