reklama
Musi być ostatnia... listopad pełen pracy się u nas zapowiada... będzie się dużo tutaj działodruga teraz będzie i mam nadzieję ze ostatnia
Widzę piekne paznokcieNo dobra wygląda to mniej więcej tak. To pod kołderką między dwoma czarnymi to ja
Zobacz załącznik 827057
EKSTRA jestem straaaszną psiarą....rodzina i znajomi mówią,że kocham bardziej niż ludzi i się zastanawiam co tak się dziwią?Nie jestem w stanie zdjęcia zrobić ale sobie wyobraźcie jak na kanapkę leżę z psami. W plecy wtulony jeden śpi a z przodu wtulony we mnie drugi. Mega delikatnie ale wtulone z dwóch stron. Mam nadzieję że moje dwa kropki czują i ich miłość i zostaną
M@gda
Moderatorka
To chociaz mikrofalke i mala podrozna lodowke. Maz mnie moglby codziennie uzupelniac czyms dobrymkuźwa na 3,5 m2 to nierealne [emoji14] może tv by się zmieściło, ale lodówkę musiałabym już zamiast pralki wstawić. W sumie może to nie jest zły pomysł - miałabym codziennie świeże ubrania bez prania
To byloby tylko 3,5m2 ale za to dobrze wykorzystane [emoji14]
Gorzej maz by mial,chyba ze 2 lazienki macie [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Tez na to zwrocilam uwage :d nie ma to jak baby [emoji14]Widzę piekne paznokcie
M@gda
Moderatorka
Mam podobnie tylko z kotamiEKSTRA jestem straaaszną psiarą....rodzina i znajomi mówią,że kocham bardziej niż ludzi i się zastanawiam co tak się dziwią?
A pierścionki ??też na nie zwróciłam uwagęTez na to zwrocilam uwage :d nie ma to jak baby [emoji14]
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
To są nas już 2Mam podobnie tylko z kotami
reklama
Podziel się: