reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

0

Załączniki

• WP_20171025_20_04_55_Pro.jpg
    WP_20171025_20_04_55_Pro.jpg
    640,8 KB · Wyświetleń: 257
Ostatnia edycja:
reklama
Nie jestem w stanie zdjęcia zrobić ale sobie wyobraźcie jak na kanapkę leżę z psami. W plecy wtulony jeden śpi a z przodu wtulony we mnie drugi. Mega delikatnie ale wtulone z dwóch stron. Mam nadzieję że moje dwa kropki czują i ich miłość i zostaną :)
EKSTRA :)jestem straaaszną psiarą....rodzina i znajomi mówią,że kocham bardziej niż ludzi i się zastanawiam co tak się dziwią?

kuźwa na 3,5 m2 to nierealne [emoji14] może tv by się zmieściło, ale lodówkę musiałabym już zamiast pralki wstawić. W sumie może to nie jest zły pomysł - miałabym codziennie świeże ubrania bez prania :D
To chociaz mikrofalke i mala podrozna lodowke. Maz mnie moglby codziennie uzupelniac czyms dobrym ;)

To byloby tylko 3,5m2 ale za to dobrze wykorzystane [emoji14]

Gorzej maz by mial,chyba ze 2 lazienki macie [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry