reklama
Musi być ostatnia... listopad pełen pracy się u nas zapowiada... będzie się dużo tutaj działodruga teraz będziei mam nadzieję ze ostatnia
Widzę piekne paznokcieNo dobra wygląda to mniej więcej tak. To pod kołderką między dwoma czarnymi to ja
Zobacz załącznik 827057
EKSTRANie jestem w stanie zdjęcia zrobić ale sobie wyobraźcie jak na kanapkę leżę z psami. W plecy wtulony jeden śpi a z przodu wtulony we mnie drugi. Mega delikatnie ale wtulone z dwóch stron. Mam nadzieję że moje dwa kropki czują i ich miłość i zostaną![]()
M@gda
Moderatorka
To chociaz mikrofalke i mala podrozna lodowke. Maz mnie moglby codziennie uzupelniac czyms dobrymkuźwa na 3,5 m2 to nierealne [emoji14] może tv by się zmieściło, ale lodówkę musiałabym już zamiast pralki wstawić. W sumie może to nie jest zły pomysł - miałabym codziennie świeże ubrania bez prania![]()
To byloby tylko 3,5m2 ale za to dobrze wykorzystane [emoji14]
Gorzej maz by mial,chyba ze 2 lazienki macie [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Tez na to zwrocilam uwage :d nie ma to jak baby [emoji14]Widzę piekne paznokcie![]()
M@gda
Moderatorka
Mam podobnie tylko z kotamiEKSTRAjestem straaaszną psiarą....rodzina i znajomi mówią,że kocham bardziej niż ludzi i się zastanawiam co tak się dziwią?
A pierścionki ??też na nie zwróciłam uwagęTez na to zwrocilam uwage :d nie ma to jak baby [emoji14]
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
To są nas już 2Mam podobnie tylko z kotami
reklama
Podziel się: