reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Odechciewa się wszystkiego.... odrzucać już powoli te gowniane tabletki?
powtórz jeszcze, nawet jutro - jeśli nic się nie zmieni to tak, ale jeden dzień w tę czy wewtę nie zaszkodzi, a będziesz miała 100% pewność. Ostatnio tu miałyśmy przypadek u energicznej - pomylili się w labo a potem okazało się, że jest ciąża więc dla świętego spokoju powtórz :*

reklama
Ok... do poniedziałku jeszcze je będę zażywać.w poniedziałek też zrobię ponownie badanie i wtedy najwyżej odstawie i skontaktuje się z moim lekarzem odnośnie kolejnego podejścia.Dzięki hope322
Ciesze sie, ze nie zrezygnowalas. Puki jest mala nadzieja trzeba dac jeszcze szanse. Czas szybko zleci a Ty bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglas, zeby pomoc kropkowi. Sercem jestem z Toba ❤️✊

Hmm raczej już odpuszczę popołudniowe dawki... nie chcę wiedzieć już tych leków:/
proszę cię, nie odstawiaj jeszcze nic, powtórz nawet jutro lub pojutrze - przy 2dniowych zarodkach mogło to różnie być - mogły zwolnić jeśli chodzi o rozwój, mogła być późniejsza implantacja - oczywiście nie nakręcam ale warto mieć pewność na 100% niż się potem zastanawiać, co by było gdyby...

dziewczyny, straszna dziś padaka, ale walczymy dalej, nie dajemy się gównianemu nastrojowi!!!

mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu - ile czasu czekałyście na @ po nim? bo ja miałam we wtorek teoretyczny termin @, po zabiegu trochę pokrwawiłam, wczoraj czysto a dziś znowu krew. Może to być już pierwsza @??

dziewczyny, straszna dziś padaka, ale walczymy dalej, nie dajemy się gównianemu nastrojowi!!!

mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu - ile czasu czekałyście na @ po nim? bo ja miałam we wtorek teoretyczny termin @, po zabiegu trochę pokrwawiłam, wczoraj czysto a dziś znowu krew. Może to być już pierwsza @??
Najpierw trzeba poczekać aż beta spadnie do zera i wtedy zaczyna się cykl ale u mnie był trochę wydłużony standardowo mam 28 dnia a tym razem 10 dni dłużej ale ja poroniłam w domu a na samo oczyszczenie trafiłam do szpitala

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Najpierw trzeba poczekać aż beta spadnie do zera i wtedy zaczyna się cykl ale u mnie był trochę wydłużony standardowo mam 28 dnia a tym razem 10 dni dłużej ale ja poroniłam w domu a na samo oczyszczenie trafiłam do szpitala

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
to co oni czyścili skoro poroniłaś w domu?

reklama
czytałam że najwcześniejszym objawem ciąży to podniesiona temperatura ciała do 37 C. i że takowa utrzymuje się od owulacji itp.
Jestem po transferze 4 dni i dziś zmierzyłam temp. i wyszła normalna 36 także nie wiem czy sie dalej łudzić,a tak wierzyłam że mieszka ze mną maluszek...:(

Temperatura żeby była miarodajna musi być mierzona codziennie o tej samej porze, w tym samym miejscu i najlepiej po obudzeniu. Poza tym po takiej ilości leków ja Temperatura w ogóle się nie sugeruję. Dlatego myślę że nie masz się martwić :)

Do góry