reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Odechciewa się wszystkiego.... odrzucać już powoli te gowniane tabletki?
powtórz jeszcze, nawet jutro - jeśli nic się nie zmieni to tak, ale jeden dzień w tę czy wewtę nie zaszkodzi, a będziesz miała 100% pewność. Ostatnio tu miałyśmy przypadek u energicznej - pomylili się w labo a potem okazało się, że jest ciąża więc dla świętego spokoju powtórz :*

reklama
Ok... do poniedziałku jeszcze je będę zażywać.w poniedziałek też zrobię ponownie badanie i wtedy najwyżej odstawie i skontaktuje się z moim lekarzem odnośnie kolejnego podejścia.Dzięki hope322
Ciesze sie, ze nie zrezygnowalas. Puki jest mala nadzieja trzeba dac jeszcze szanse. Czas szybko zleci a Ty bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglas, zeby pomoc kropkowi. Sercem jestem z Toba ❤️✊

Hmm raczej już odpuszczę popołudniowe dawki... nie chcę wiedzieć już tych leków:/
proszę cię, nie odstawiaj jeszcze nic, powtórz nawet jutro lub pojutrze - przy 2dniowych zarodkach mogło to różnie być - mogły zwolnić jeśli chodzi o rozwój, mogła być późniejsza implantacja - oczywiście nie nakręcam ale warto mieć pewność na 100% niż się potem zastanawiać, co by było gdyby...

dziewczyny, straszna dziś padaka, ale walczymy dalej, nie dajemy się gównianemu nastrojowi!!!

mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu - ile czasu czekałyście na @ po nim? bo ja miałam we wtorek teoretyczny termin @, po zabiegu trochę pokrwawiłam, wczoraj czysto a dziś znowu krew. Może to być już pierwsza @??

dziewczyny, straszna dziś padaka, ale walczymy dalej, nie dajemy się gównianemu nastrojowi!!!

mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu - ile czasu czekałyście na @ po nim? bo ja miałam we wtorek teoretyczny termin @, po zabiegu trochę pokrwawiłam, wczoraj czysto a dziś znowu krew. Może to być już pierwsza @??
Najpierw trzeba poczekać aż beta spadnie do zera i wtedy zaczyna się cykl ale u mnie był trochę wydłużony standardowo mam 28 dnia a tym razem 10 dni dłużej ale ja poroniłam w domu a na samo oczyszczenie trafiłam do szpitala

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Najpierw trzeba poczekać aż beta spadnie do zera i wtedy zaczyna się cykl ale u mnie był trochę wydłużony standardowo mam 28 dnia a tym razem 10 dni dłużej ale ja poroniłam w domu a na samo oczyszczenie trafiłam do szpitala

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
to co oni czyścili skoro poroniłaś w domu?

reklama
czytałam że najwcześniejszym objawem ciąży to podniesiona temperatura ciała do 37 C. i że takowa utrzymuje się od owulacji itp.
Jestem po transferze 4 dni i dziś zmierzyłam temp. i wyszła normalna 36 także nie wiem czy sie dalej łudzić,a tak wierzyłam że mieszka ze mną maluszek...:(

Temperatura żeby była miarodajna musi być mierzona codziennie o tej samej porze, w tym samym miejscu i najlepiej po obudzeniu. Poza tym po takiej ilości leków ja Temperatura w ogóle się nie sugeruję. Dlatego myślę że nie masz się martwić :)

Do góry