reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

czytałam że najwcześniejszym objawem ciąży to podniesiona temperatura ciała do 37 C. i że takowa utrzymuje się od owulacji itp.
Jestem po transferze 4 dni i dziś zmierzyłam temp. i wyszła normalna 36 także nie wiem czy sie dalej łudzić,a tak wierzyłam że mieszka ze mną maluszek...:(
Nie patrz na to jeżeli nie mierzyłaś sobie temperatury wcześniej bo ja kiedyś badałam swoją temperaturę i okazało się że moja normalna temperatura to nie 36,6 a 35,8 więc jednorazowym pomiarem nie ma co się sugerować

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane ja już po wizycie narazie mam tylko 5 jajeczek ale dostałam jeszcze na 5 dni menopur. A z tego co nam pani doktor powiedziała to 27 będzie punkcja. We wtorek mam jeszcze jedną kontrolę. Trochę się w klinice nasmialismy moj narzeczony miał więcej roboty niż ja, najpierw oddać mocz potem nasienie I w końcu krew. A ja tylko usg :)

Jeszcze troche czasu jest, może coś się ujawni nowego (jakąś schowana komórka). A jak nie to trzeba wierzyć ze te ładnie dojrzeja

MoKa rozumiem Twoje zdenerwowanie.... przykro mi,że tak się czujesz ale narazie skup się na spokoju, bo w tej chwili jest Ci on najbardziej potrzebny. Wiesz już coś o jakości komórek? U mnie w klinice tez różni lekarze robią punkcję, tzn jest ich dwóch a trasnefry to wszyscy zazwyczaj twój prowadzący, a jak go nie ma kto inny. Ale doskonale zna historię pacjentki, no i przede wszystkim nikt nie podważa decyzji poprzednika bo to przecież z nich robi wariatów a nie z nas...

U mnie punkcje i transferu robią trzy Panie doktor (w tym moja prowadząca). I szczerze powiem, że znają doskonale nasza historie, nawet jak spotkam na korytarzu i o coś zapytam to kojarzą sprawę. Ale może dlatego, że to kameralna klinika.

dziewczyny, straszna dziś padaka, ale walczymy dalej, nie dajemy się gównianemu nastrojowi!!!

mam pytanie do dziewczyn po łyżeczkowaniu - ile czasu czekałyście na @ po nim? bo ja miałam we wtorek teoretyczny termin @, po zabiegu trochę pokrwawiłam, wczoraj czysto a dziś znowu krew. Może to być już pierwsza @??

Ja dość szybko dostalam( chyba 2 tyg po) ale ja miałam niska betę koło 50 a po zabiegu na drugi dzień tylko 3. Myśle,ze to za wcześnie na @ , raczej po zabiegu jeszcze krwawisz.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry