reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Szansa jest chyba mała, ale ja bym jeszcze nie odstawiała leków... musisz powtórzyć betę za 2 dni, tym bardziej,że maleńka, ale jest bo wyszło Ci 2... mogła się zdarzyć późna implantacja, nie chce Ci robić nadziei ale może jeszcze warto chwilę mu dać...?

Hmm raczej już odpuszczę popołudniowe dawki... nie chcę wiedzieć już tych leków:/

reklama
reklama
Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
kochana a może zaryzykuj tego G i niech pokaże na co go stać jeśli chodzi o stymulacje to dziewczyny są zadowolone. A jak chj z tego będzie to przynajmniej będziesz miała się na kim wyżyć ;]

Do góry