Średni wynik biorąc pod uwagę ze próbowaliśmy zaplodnic 10 komórek ... 8 w pierwszej dobie się zaplodnilo a przetrwało tylko 3... z czego dwie kropki zabrałam w piątek a jedna tylko została... mówię że to moja mała księżniczka czeka na mnieTo i tak bardzo dobry wynik ja mam jeden zamrozony jeden riśnie we mnie
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kobity prosze o szybka odpwiedz odebralam wyniki progesteronu 7,96
Wydaje sie bardzo mało mam racje!
Beta w piątek 156 dzis 680 co sądzicie???
U mnie przed criotransferem trzeba robić badanie progesteronu, ja miałam dzień przed crio wartość 10,20 i lekarz od razu zwiększył mi leki. Nie każdy progesteron podobno wychodzi we krwi a poza tym wydzielany jest chyba skokowo ale i tak podejrzewam, że u Ciebie lekarz też zwiększy leki.
gooossia17
7dpt. Liczy Sienpelne dobyDziewczyny napiszcie mi bo ja już sama się pogubiłam jak inne pisały. Miałam transfer w poniedziałek czyli dzis jest 7dpt czy licze poniedziałek i wtedy wychodzi że 8dpt. Help
A przez tak niski moze sie cos stac jestem przerażonaU mnie przed criotransferem trzeba robić badanie progesteronu, ja miałam dzień przed crio wartość 10,20 i lekarz od razu zwiększył mi leki. Nie każdy progesteron podobno wychodzi we krwi a poza tym wydzielany jest chyba skokowo ale i tak podejrzewam, że u Ciebie lekarz też zwiększy leki.
Aguleczka29
Ilu dniowy zarodek miałaś podany?
miałam podany 3 dniowy zarodek.a u Was jak było ?
Majtunia
Ja przy becie 25 miałam progesteron 9.50 i kazał zwiększyć dawkę o 1 tabletkę więcej bo wynik był za niski.Beta bardzo dobra co do progesteronu napisalabym sms do lekarza bo nie mam pojecia czy to wystarczy
Majtunia
W mojej klinice tak. Od początku oznaczamy progesteron.Oprócz bety powinno się zrobić też progesteron?
Majtunia
Ja równieżmiałam podany 3 dniowy zarodek.a u Was jak było ?
Aguleczka29
Trzymamy kciuki póki co najbardziej za tego co jest w domu u mamy!! Niech zostanie na najblizsze 9 msc!! :-)
Ja również mam nadzieje ze się nam w koncu uda. ale boje się .
reklama
aniaAsia222
W mojej nie kazali robić. A jak ostatnio się na wizycie zapytałam czy muszę to sprawdzić to też powiedzieli że nie ale ja jestem obstawiona bo biorę 2x3 luteina i 3x1 duphaston dziennieW mojej klinice tak. Od początku oznaczamy progesteron.
Podziel się: