reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To i tak bardzo dobry wynik :) ja mam jeden zamrozony jeden riśnie we mnie :)
Średni wynik biorąc pod uwagę ze próbowaliśmy zaplodnic 10 komórek ... 8 w pierwszej dobie się zaplodnilo a przetrwało tylko 3... z czego dwie kropki zabrałam w piątek a jedna tylko została... mówię że to moja mała księżniczka czeka na mnie :)

reklama
Kobity prosze o szybka odpwiedz odebralam wyniki progesteronu 7,96
Wydaje sie bardzo mało mam racje!
Beta w piątek 156 dzis 680 co sądzicie???

U mnie przed criotransferem trzeba robić badanie progesteronu, ja miałam dzień przed crio wartość 10,20 i lekarz od razu zwiększył mi leki. Nie każdy progesteron podobno wychodzi we krwi a poza tym wydzielany jest chyba skokowo ale i tak podejrzewam, że u Ciebie lekarz też zwiększy leki.

U mnie przed criotransferem trzeba robić badanie progesteronu, ja miałam dzień przed crio wartość 10,20 i lekarz od razu zwiększył mi leki. Nie każdy progesteron podobno wychodzi we krwi a poza tym wydzielany jest chyba skokowo ale i tak podejrzewam, że u Ciebie lekarz też zwiększy leki.
A przez tak niski moze sie cos stac jestem przerażona

reklama
Do góry