reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj właśnie piłam herbatkę z imbirem. U mnie wczoraj i dzisiaj pojawiły się koło 9 rano, ale okropni się czułam wczoraj wieczorem.
Gosiu a byłaś już u lekarza ? Mówili Ci jak masz liczyć tygodnie ciąży ? Ja sobie ściągnęłam aplikacje na telefon i tam mi liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli w moim przypadku wyliczyło że dzisiaj jest ostatni dzień 5 tygodnia. Dziwnie tak bo wiem że transfer miałam 2 tygodnie temu :)

reklama
Ale jestem wkur.... boję się ze znowu sobie z aszkodzilam. Syn wsadził rękę za meble siedząc też na meblach i utknął z tą ręką tam więc odruchowo wzięłam go siła wyciągnęłam i zdjelam. myślicie że przez to kropki nie zostaną ze mną?? Czy może jestem przewrazliwiona ??

Ale jestem wkur.... boję się ze znowu sobie z aszkodzilam. Syn wsadził rękę za meble siedząc też na meblach i utknął z tą ręką tam więc odruchowo wzięłam go siła wyciągnęłam i zdjelam. myślicie że przez to kropki nie zostaną ze mną?? Czy może jestem przewrazliwiona ??
Myślę że od jednego dźwignięcia nic się nie stało :) ja się ciągle zapominałam i coś podnosiłam a jest dobrze :)

Dziwne. Jeśli będzie mały przyrost progesteronu można nie utrzymać ciazy i mogą byc plamienia. Ja tam badam nawet sama dla siebie.
No też mi się to dziwne wydawało. Może stwierdziła że jestem tak obstawiona lekami że nie ma szans na niski poziom. wystraszyłaś mnie trochę więc pojade może jutro zbadać ten progesteron ;) a może bete przy okazji zrobię ;)

reklama
Do góry