reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No dobra jestem już po wizycie. Trochę to trwało bo czekaliśmy na wyniki krwi żeby Pani doktor mogła podjąć decyzję kiedy ostatecznie punkcja (jeju bardzo jakoś ją lubię). No więc sytuacja wygląda tak:
7 pęcherzyków (już się przyzwyczaiłam że za każdym razem słyszę inną ilość).
6 takich 17 - 18 mm a jeden 19 - 20.
Decyzja że punkcja w czwartek bo woli żeby jeszcze nabrały mocy. Zła wiadomość taka że doktor najbardziej przeze mnie nie lubiany czyli G. będzie robił punkcje. Wrrrr.... Pytałam czy może ktoś inny ale nie da rady. Powiedziała że skoro mu nie ufam to mam jej zaufać że w punkcjach jest dobry. Oby...

Pęcherzyki podobnej wielkości więc bardzo dobrze. Skoro dr G.jest dobry w punkcjach to może warto Mu zaufać. A transfer już zrobi Ci ten lekarz, którego Ty wolisz. Możesz już troszkę odetchnąć :)

reklama
No dobra jestem już po wizycie. Trochę to trwało bo czekaliśmy na wyniki krwi żeby Pani doktor mogła podjąć decyzję kiedy ostatecznie punkcja (jeju bardzo jakoś ją lubię). No więc sytuacja wygląda tak:
Decyzja że punkcja w czwartek bo woli żeby jeszcze nabrały mocy. Zła wiadomość taka że doktor najbardziej przeze mnie nie lubiany czyli G. będzie robił punkcje. Wrrrr.... Pytałam czy może ktoś inny ale nie da rady. Powiedziała że skoro mu nie ufam to mam jej zaufać że w punkcjach jest dobry. Oby...
Mi punkcje robił lekarz którego widziałam pierwszy raz na oczy bo mój miał wolne... Do której doby będą trzymać zarodki?

To dobra ingormacja jezi chodzi o jajka :-) a z lekarzem... no wlasnie musisz zaufac,nikt nie zrobi nic zlego specjalnie,tego jestem pewna!! :-)

reklama
Do góry