Trzeba walczyc trzeba!!!U nas tez problem z nasieniem po drugim transferze jestem w ciazy!!Tez dlugo czekalam warto bylo.Teraz sie martwie troszke zeby bylo dobrze.Ale kobiety z ciaz naturalnych martwia sie tak samo.Witam. Staramy się z mężem już ponad 3 lata o dzidzie. Niestety słabe wyniki nasienia chociaż po leczenich była poprawa, tylko to i tak nic nie pomogło więc zdecydowaliśmy się na klinikę. Jestem po 1 inseminacji ( niestety nic z tego ) Byłam załamana. Lekarz uznał że na naszym miejscu drugiej by nie robił i proponuje in vitro. Wyliczył że mamy 36% szans na "zabranie dziecka do domu". Wiadomo że cena nie jest mała dlatego ciężko mi się na to zdecydować. Strasznie się boję że nawet to nam nie pomoże i zostaniemy z niczym. Proszę was o opinie ponieważ nie znam nikogo kto to przechodził żeby porozmawiać i mieć pewność czy dobrze robię że się na to decyduje. Ile miałyście podejść do in vitro? Za którym razem się udało? Może opiszecie mi swoje doświadczenia i utwierdzicie w tym że trzeba walczyć o największe marzenie. Pozdrawiam
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Ale wam super.dziś miałam transfer,z 6 wczoraj były 4 a dziś już tylko 3.więc zdecydowaliśmy się na jeden zarodek a dwa poszły do zamrożenia..
Oby Maluszek dobrze się zadomowil i został z Tobą na całe 9 miesiecy . A 2 Kropki, które jeszcze pozostały to bardzo dobry wynik.
Agnieś191
Beta bardzo dobra co do progesteronu napisalabym sms do lekarza bo nie mam pojecia czy to wystarczyKobity prosze o szybka odpwiedz odebralam wyniki progesteronu 7,96
Wydaje sie bardzo mało mam racje!
Beta w piątek 156 dzis 680 co sądzicie???
Juz sie denerwujeBeta bardzo dobra co do progesteronu napisalabym sms do lekarza bo nie mam pojecia czy to wystarczy
Agnieś191
No i dobrze, wtedy miałaś 3dniowy to teraz trzeba spróbować zrobić coś inaczej. Trzymam za Cuebie kciuki to Twój czasPani doktor popiera mój pomysł żeby trzymać do 5 doby. Też uważa że u mnie zwiększy to szanse. Ostateczną decyzję podejmiemy jednak z doktorem M. mam u niego wizytę 4 godziny po punkcji więc już choć będzie wiadomo ile jest jajek w ogóle. Wtedy też pewnie decyzja czy jak będzie więcej i wszystkie będą się ładnie rozwijać to dajemy dwa czy jeden. My z mężem chcielibyśmy dwa. Na razie modlę się tylko by było 6 ładnych jajek i żeby wszystkie 6 się ładnie zapłodniło i dzieliło...
Dzięki też dziewczyny za podpowiedź z l4 u mnie w pracy co druga osoba chora i zarażają a jak bym przez nich się zaraziła to byłaby lipa na maksa a tak już od dziś skupiam się na sobie i jajkach i pełen relaks
Agnieś191
Ja miałam 15 i lekarz nic nie zrobił skomentował, że przy crio na sztucznym to i tak dobry wynik 2tyg pozniej było 23 i nic nie miałam zmieniane z lekami.także u mnie też szału nie było z progesteronem dziewczyny zazwyczaj wyzsze wyniki miałyJuz sie denerwuje
Ostatnia edycja:
Oprócz bety powinno się zrobić też progesteron?Kobity prosze o szybka odpwiedz odebralam wyniki progesteronu 7,96
Wydaje sie bardzo mało mam racje!
Beta w piątek 156 dzis 680 co sądzicie???
reklama
Ja mialam skierowanieOprócz bety powinno się zrobić też progesteron?
Podziel się: