reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety test jest negatywny :(
Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(
Hope. Bardzo ci wspolczuje.
Jesli sobie nie radzisz a chodzilas do psychologa i pomagal, to idz jesli mozesz. My mozemy trzymac kciuki, wspierac cie, dodawac otuchy, pomoc zbierac nadzieje pozytywnymi historiami, ale psycholog to psycholog. Moze nie wszystko chcesz/mozesz nam powiedziec. A od tej strony tez powinnas sie przygotowac.
Co do transferu w kolejnym cyklu - sprawdz co sie dzieje, czy beta spada i jak szybko. Moze sie uda.
Tule cie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety test jest negatywny :(
Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(
Przykro mi bardzo Hope. Tak już mamy że wszystko sobie poukładamy i daty wydają się takie idealne. To jest tak cholernie unfair... :no:
Wiem że teraz nic cie nie pocieszy ale lepiej ze stalo się to na wczesniejszym etapie. Tak bynajmniej ja sobie to tłumaczyłam...
Trzeba znaleźć jakis punkt zaczepienia aby mieć energie na dalsza walkę.
Na pewno będzie jeszcze dobrze. Trzymaj się. X

reklama
Dziewczyny dzisiaj o 5 rano obudził mnie dość silny ból brzucha :( po nospie troche przeszło i czułam już tylko pieczenie ale po 7 znowu mnie obudził ból ... kolejna nospa i nerwy puściły...łzy poleciały. Boże tak się boje że to może być koniec mojego szczęścia. To nie jest normalne żeby tak bolało....
To jest normalne wierz mi! ja skręcałam sie z bólu w nocy kilka nocy pod rząd. Po 2 no spa przechodziło...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry