reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wczoraj był tu chyba temat śledzi to powiem wam jak robie. Kupuje śledzie po góralsku, kroje w małe kawalki. Tre jablko, tyle ile jablka to dodaje cebulki ze śledzi, do tego można dac odrobine tego oleju, majonez, jogurt naturalny albo grecki, kawalki śledzia i salatka gotowa. Podaje ja z ugotowanym jajkiem. Chce mi się takiego i muszr sobie kupic śledzie i zrobic. Sprobujcie bo na prawde to jest pycha, nawet moj M wcina który sledzi nie lubi a tego nigdy nie odmówi
Ooo super musze sprobowac uwielbiam sledzie :)

A ja podaje swoja wersje z burakami dla wszystkich ktore obnizaja homocysteine ale nie tylko bardzo smaczna.
5gotowanych burakow pokrojonych w kostke, 4 korniszony, 4 jajka, 1 jablko, 1 cebula sledzie ala matias wszystko pokroic w kostke dodat pieprzu do smaku wymieszac z majonezem :)

Dziewczyny ja zaczynam od piątku menopur 75 (trzy buteleczki z menopurem i jedna z roztworem).czy to nie za duża ilość? Nie wiem jak ja to przejdę bo przy każdym pobraniu krwi muszę leżeć . Z chłopakiem się śmiejemy że będziemy się nawzajem cudzic .
Do 3 ampulek mozna rozrabiac w jednym roztworze. Ale pytanie masz to podac na raz czy rozdzielic na 3 dni?

Boze no i co ze z grzebka. Moja szwahierka właśnie tak kupuje, po 1zl po 2. A dla małego jakie ciuchy. Ale ja mysle ze do tego trzeba miec rękę bo ja pojde i nic mie widze a za chwilę pojdzie moja kolezanka do tegp samego i super ciuchy mi przyniesie :)
Ja tak na allegro kupuje spodnie jak nowki za dychacza :)

To jest normalne wierz mi! ja skręcałam sie z bólu w nocy kilka nocy pod rząd. Po 2 no spa przechodziło...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mi nawet po tych dwóch nospach nie przechodzi...Ale mam nadzieję że jest tak jak piszesz :) i że mój maluszek szykuje sobie domek w moim brzuszku i dlatego tak boli. Dziękuje :*

Co za koniec tygodnia okropny.Tyle zlych informacji.
Moj piesio juz raczej jutra nie dotrwa..juz bym.chciala zeby zdechl i nie meczyl sie.
mozna tak kochac zwierze wiec jak niewyobrazalna jest milosc do swojeco dzieciatka Mam nadzieje ze poczuje ja juz niedlugo

Mi nawet po tych dwóch nospach nie przechodzi...Ale mam nadzieję że jest tak jak piszesz :) i że mój maluszek szykuje sobie domek w moim brzuszku i dlatego tak boli. Dziękuje :*
Ja miałam mega bóle. I lykalam no spe... A w dniu bety to byłam pewna że będę miała @ bo tak mnie brzuch wtedy bolał... Więc póki to sam ból jest to jeszcze nic nie wiadomo... Myśl pozytywnie...

reklama
Ja miałam mega bóle. I lykalam no spe... A w dniu bety to byłam pewna że będę miała @ bo tak mnie brzuch wtedy bolał... Więc póki to sam ból jest to jeszcze nic nie wiadomo... Myśl pozytywnie...

A kiedy zaczol bolec?bo mnie to zaraz na drugi dzien po transferze to byl dzien spodziewanego okresu i w drugi po trans.tez dzis boli tylko troche ale nieustannie

Do góry