reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż z Jastrzębia, ale jego rodzice byli przyjezdni - z mazur. Więc nie umie godać (za to jego bratowa a i owszem i jak z mama rozmawia to mało rozumiem).
Ale nawet on ma używa trochę lokalnych słów np kołaczyki :D do tego czasami zdarza mu się zaciągnąć po wschodniemu. Teraz już mniej tak robi, ale na początku śmieszyła mnie ta kombinacja :)
heh no ... moj tez tak miał a z Opola hihi:)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje i zycze ci tego z calego serducha zebys jutro zobaczyła 2 kreski

Niestety test jest negatywny :(
Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(

Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(
Przykroo... teraz tak naprawde nie dowiesz sie na 100% co poszlo nie tak. Nie zadreczaj sie, czasem tak po prostu jest, ze zarodek piekny, kobieta swietnie przygotowana a nie wychodzi. Na urodziny koniecznie zrob sobie jakis inny prezent - moze fryzjer, kosmetyczka? :) w nastepnym tygodniu juz pewnie bedziesz sie przygotowywac do nastepnej proby wiec glowa do gory kochaniutka:)

Jeśli nie ma u Was innych zasada niż w Pl to będziesz mogła podejść już w kolejnym cyklu. Masz rację, że czekanie w zawieszeniu jeszcze całe cierpienie przeciaga w czasie dlatego działaj, dzialaj, działaj. Przyczyny nie masz się co doszukiwać, bo na tym etapie mało zależy od nas i jest to działanie natury (niestety). Trzymaj się Kochana. Pisz jeśli potrzebujesz, będziemy wspierać jak tylko potrafimy.

Jezu przykro mi kochana :( ja jak miałam strasznego dola po 3-ciej stymulacji i wiadomo nieudanym transferze to wykupilam sobie 10 zabiegów z akupunktury i super to na mnie dzialalo. Chodzilam tez na fitness ale potem przez szczepienia musialam przerwac. Generalnie do crio można podejsc w nastepnym cyklu tylko nie wiem czy w Twoim wypadku bedzie to mozliwe i nie bedzie trzeba odczekać cyklu. Trzymaj się kochana. Zobaczysz jeszcze bedziemy mamami i w tedy bedziemy miec rozterki jak sie dziecka beda szlajac nocami :)

Dziewczyny dzisiaj o 5 rano obudził mnie dość silny ból brzucha :( po nospie troche przeszło i czułam już tylko pieczenie ale po 7 znowu mnie obudził ból ... kolejna nospa i nerwy puściły...łzy poleciały. Boże tak się boje że to może być koniec mojego szczęścia. To nie jest normalne żeby tak bolało....

reklama
O rety... strasznie mi przykro :-( nie ma słów ktore w takich chwilach są odpowiednie... trzymaj sie Kochana! <przytul>

Do góry