Evelin83
Fanka BB :)
o nieeee, brdzo bardzo mi przykroU mnie ciąża obumarla.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nieeee, brdzo bardzo mi przykroU mnie ciąża obumarla.
Matko co to sie dzieje tule. Trzymaj sie kochanaU mnie ciąża obumarla.
Ja tez tak miałam ale bylo ok wiec spokojnieDziewczyny mam pubkcje jutro na 10.00 wczoraj o 22.00 wzielam ostatbi zastrzyk ovitrelle i mam dzis strasznie duzo śluzu... czy to normalne?? Ostatnio nic takiego nie mialam, a kyos tu ostatbio pisal o owulacji przed punkcja i troche zaczelam sie martwic...
A przypomnij mi który dzień jesteś po transferze. Moja szwagierke strasznie w krzyzu bolało jak mały sie wgryzal ze musiała az lezecJuż jestem po śniadaniu i mąż położył mnie do łóżka i przykrył kocykiem, kochany jest ja nie mam małych tylko małą albo małego
bardzo mi przykro..U mnie ciąża obumarla.
ja po ovitrellu miałam gile do kolan... a pęcherzyki były na swoim miejscuDziewczyny mam pubkcje jutro na 10.00 wczoraj o 22.00 wzielam ostatbi zastrzyk ovitrelle i mam dzis strasznie duzo śluzu... czy to normalne?? Ostatnio nic takiego nie mialam, a kyos tu ostatbio pisal o owulacji przed punkcja i troche zaczelam sie martwic...
Z nosa Ci cieklo?ja po ovitrellu miałam gile do kolan... a pęcherzyki były na swoim miejscu
Dzisiaj jest 5dpt. Plecy mnie nie bolą tylko podbrzusze i to nawet nie jest ból taki jak na @A przypomnij mi który dzień jesteś po transferze. Moja szwagierke strasznie w krzyzu bolało jak mały sie wgryzal ze musiała az lezec
ja po ovitrellu miałam gile do kolan... a pęcherzyki były na swoim miejscu