reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mi Pani doktor powiedziała jak stwierdzono u mnie ciąże biochemiczne że po odstawieniu leków zacznę plamić i to nie będzie okres Tylko to będzie oczyszczanie się macicy i po ustaniu krwawienia miałam zrobić betę i już była 0 a po jakichs 2 tygodniach mialam okres. A to oczyszczanie sie macicy bardzi bolalo i fizycznie i psychicznie
No u mnie kilka dni po krwotoku było obfite krwawienie przez prawie półtora tygodnia... Jak normalna @. I dziwię się, że ani jednego ani drugiego nie wymyło... Oprócz tego długo plamiłam, był 1 dzień przerwy, znowu taka żywa czerwona krew, potem znowu 2 dni przerwy i znowu krew. Te gówniane tabletki od baby ze szpitala miom zdaniem nic nie dały, nawet brzuch mnie po nich nie zabolał. Teraz miałam chyba 3 dni w miarę czysto - jak to któraś określiła - takie tofi i dziś znów plamienie takie różowe. Ja nie wiem ile kuźwa jeszcze się będę oczyszczać...

reklama
No u mnie kilka dni po krwotoku było obfite krwawienie przez prawie półtora tygodnia... Jak normalna @. I dziwię się, że ani jednego ani drugiego nie wymyło... Oprócz tego długo plamiłam, był 1 dzień przerwy, znowu taka żywa czerwona krew, potem znowu 2 dni przerwy i znowu krew. Te gówniane tabletki od baby ze szpitala miom zdaniem nic nie dały, nawet brzuch mnie po nich nie zabolał. Teraz miałam chyba 3 dni w miarę czysto - jak to któraś określiła - takie tofi i dziś znów plamienie takie różowe. Ja nie wiem ile kuźwa jeszcze się będę oczyszczać...
No ciężki przypadek jestes :(

No wlasnie srrasznie pokręcona ta Twoha sytuacja...

Zaniedbałam was dziś, mam nadzieję, że się nie martwiłyście.
Rano byłam u zębologa, bo jakiś czas temu coś mnie ćmiło w jednym miejscu i naczytałam się, że się odwapniają itd itp więc w te pędy zapisałam się do dentysty. Na szczęście to tlyko odsłonięta szyjka i po posmarowaniu jakąś specjalną maścią będzie dobrze. Wyczyścił mi zęby przy okazji.

Pojechaliśmy na targi wykończenia wnętrz, ale w sumie niewiele nam się podobało, bo dużo było bardzo nowoczesnych rzeczy, a to nie jest nasz styl. Za to kupiliśmy lampkę dla dzidziuni :)

Zaniedbałam was dziś, mam nadzieję, że się nie martwiłyście.
Rano byłam u zębologa, bo jakiś czas temu coś mnie ćmiło w jednym miejscu i naczytałam się, że się odwapniają itd itp więc w te pędy zapisałam się do dentysty. Na szczęście to tlyko odsłonięta szyjka i po posmarowaniu jakąś specjalną maścią będzie dobrze. Wyczyścił mi zęby przy okazji.

Pojechaliśmy na targi wykończenia wnętrz, ale w sumie niewiele nam się podobało, bo dużo było bardzo nowoczesnych rzeczy, a to nie jest nasz styl. Za to kupiliśmy lampkę dla dzidziuni :)
to możesz teraz szczerzyć kły :D
fajnie, dzidzia nie będzie się bała ciemności :) jakaś stylowa czy po prostu dziecięca?

reklama
Bete mam zrobić 13go w piatek
Lepiej wypaść nie mogło. Hehe

"Trzynastego wszystko zdarzyć się może.
Trzynastego świat w różowym kolorze.
Trzynastego nie smucą mnie łzy.
Trzynastego piękniejsze mam sny."

Więc powodzenia :)
Jeśli chcesz możesz dopisać się do kalendarza (lub my cię dopiszemy za pierwszym razem) i będziemy trzymać kciuki :)

Do góry