reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

"Trzynastego wszystko zdarzyć się może.
Trzynastego świat w różowym kolorze.
Trzynastego nie smucą mnie łzy.
Trzynastego piękniejsze mam sny."

Więc powodzenia :)
Jeśli chcesz możesz dopisać się do kalendarza (lub my cię dopiszemy za pierwszym razem) i będziemy trzymać kciuki :)
Hej. Pewnie. Dopiszcie. Ja jeszcze tej str nie ogarniam . :)

reklama
Zaniedbałam was dziś, mam nadzieję, że się nie martwiłyście.
Rano byłam u zębologa, bo jakiś czas temu coś mnie ćmiło w jednym miejscu i naczytałam się, że się odwapniają itd itp więc w te pędy zapisałam się do dentysty. Na szczęście to tlyko odsłonięta szyjka i po posmarowaniu jakąś specjalną maścią będzie dobrze. Wyczyścił mi zęby przy okazji.

Pojechaliśmy na targi wykończenia wnętrz, ale w sumie niewiele nam się podobało, bo dużo było bardzo nowoczesnych rzeczy, a to nie jest nasz styl. Za to kupiliśmy lampkę dla dzidziuni :)
To oprocz dentysty mialas super dzien. Jak bylismy na szczepueniu w lodzi to po oddaniu krwi pojechalismy do centrum handlowego papuga czy coś w tyn stylu. Wypilismy kawe i oboje srwierdzilismy ze wolimi Ikeę i tam spędziliśmy cudownie czas

• A ja cos takiego dziś zrobiłam biszkopt, bita śmietana, maliny z galaretka, biszkopt, smietana, beza i platki migdalow:) tosz to samo zdrowie:)

Załączniki

• IMG_20171007_192824.jpg
    IMG_20171007_192824.jpg
    290,7 KB · Wyświetleń: 64
no na śląsku zalezy jak sie trafi ja jestem tak zwana slazaczka z dziada pradziada i tez mieszkamłam na wsi pod Rybnikiem kazdy kazdego zna itd. za to Rybnik to jakas masakra jak masz szczescie trafisz na zyczliwych jak pecha to na ludzi psychicznych..ale tak jest wszedzie..jak dla mnie najgorzej jest jak spotka die polaka w de... to jakas masakra wiekszosc zazdrosci zawisci ...prosisz o pomoc i nic ...sa wyjatki ale bardzo mało...pozdrawiam Gliwice :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż z Jastrzębia, ale jego rodzice byli przyjezdni - z mazur. Więc nie umie godać (za to jego bratowa a i owszem i jak z mama rozmawia to mało rozumiem).
Ale nawet on ma używa trochę lokalnych słów np kołaczyki :D do tego czasami zdarza mu się zaciągnąć po wschodniemu. Teraz już mniej tak robi, ale na początku śmieszyła mnie ta kombinacja :)

reklama
Do góry