reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze sa tu gorsze problemy ale musze sie wygadac
Zawsze w Polsce w rodzinnym domu rodzice mieli problem z sasiadem zza płotu truł koty i robil na zlosc.Jakis czas temu zdechł mu pies mial jakoegos guza czy cos
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj kochany husky ktory byl z nami 9lat prawdopodobnie zostal otruty i pani doktor mowi ze raczej z tego nie wyjdzie proponuje eutanazje
Tata jest 90%pewien ze to sasiad ale nic mu nie mozna udowodnic.
Jestem zrozpaczona ten pies wywrocil w naszej rodzinie wszystko do gory nogami Moj Pies.Byl czlonkiem naszej rodziny
A tata dobrze mowil ze tylko czekac az naszemu psu sie cos stanie..dlugo nie trzeba bylo.
Nie moge przestac płakać
Sąsiad świnia. A nie pali wpiecu jakiś gównem żeby go przykablować, albo co innego??

reklama
Hahaha, my kupiliśmy taka:
1507398089-aaaaaa.jpeg

Cudna drewniana... mam zamiar podobna sciane zrobic, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wiem co czujesz....nie wiem co bym zrobila jakby ktos cos takiego mojemu psiakowi zrobil- chyba bym udusila własnymi rekami!
Ludzie nie maja serca. U nas w miesteczku od nas oddalonym o 15km ktos rozrzuca jedzenie wypelnione kawalkami szkla, gwozdzi...juz pare psow trafilo na stol operacyjny do weterynarza a teraz te biedne.zwierzatka co sie blakaja, nie maja domow- to dla nich wyrok jak cos takiego zjedza...a jak napewno cierpia[emoji20]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aż mnie mrozi... Sama bym takiego szkłem nakarmiła. Tylko zginął by &&^^& a odpowiadałabym jak za człowieka.

Dupa, test negatywny..
jaki masz poziom progesteronu? Dzwonilas do lekarza?
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic :(
Kurczaczki, nie wiem co powiedzieć...
Nawet jeśli to najgorsze to i tak trzeba betę skontrolować...

reklama
Do góry