reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi Pani doktor powiedziała jak stwierdzono u mnie ciąże biochemiczne że po odstawieniu leków zacznę plamić i to nie będzie okres Tylko to będzie oczyszczanie się macicy i po ustaniu krwawienia miałam zrobić betę i już była 0 a po jakichs 2 tygodniach mialam okres. A to oczyszczanie sie macicy bardzi bolalo i fizycznie i psychicznie
No u mnie kilka dni po krwotoku było obfite krwawienie przez prawie półtora tygodnia... Jak normalna @. I dziwię się, że ani jednego ani drugiego nie wymyło... Oprócz tego długo plamiłam, był 1 dzień przerwy, znowu taka żywa czerwona krew, potem znowu 2 dni przerwy i znowu krew. Te gówniane tabletki od baby ze szpitala miom zdaniem nic nie dały, nawet brzuch mnie po nich nie zabolał. Teraz miałam chyba 3 dni w miarę czysto - jak to któraś określiła - takie tofi i dziś znów plamienie takie różowe. Ja nie wiem ile kuźwa jeszcze się będę oczyszczać...

reklama
No u mnie kilka dni po krwotoku było obfite krwawienie przez prawie półtora tygodnia... Jak normalna @. I dziwię się, że ani jednego ani drugiego nie wymyło... Oprócz tego długo plamiłam, był 1 dzień przerwy, znowu taka żywa czerwona krew, potem znowu 2 dni przerwy i znowu krew. Te gówniane tabletki od baby ze szpitala miom zdaniem nic nie dały, nawet brzuch mnie po nich nie zabolał. Teraz miałam chyba 3 dni w miarę czysto - jak to któraś określiła - takie tofi i dziś znów plamienie takie różowe. Ja nie wiem ile kuźwa jeszcze się będę oczyszczać...
No ciężki przypadek jestes :(

No wlasnie srrasznie pokręcona ta Twoha sytuacja...

Zaniedbałam was dziś, mam nadzieję, że się nie martwiłyście.
Rano byłam u zębologa, bo jakiś czas temu coś mnie ćmiło w jednym miejscu i naczytałam się, że się odwapniają itd itp więc w te pędy zapisałam się do dentysty. Na szczęście to tlyko odsłonięta szyjka i po posmarowaniu jakąś specjalną maścią będzie dobrze. Wyczyścił mi zęby przy okazji.

Pojechaliśmy na targi wykończenia wnętrz, ale w sumie niewiele nam się podobało, bo dużo było bardzo nowoczesnych rzeczy, a to nie jest nasz styl. Za to kupiliśmy lampkę dla dzidziuni :)

Zaniedbałam was dziś, mam nadzieję, że się nie martwiłyście.
Rano byłam u zębologa, bo jakiś czas temu coś mnie ćmiło w jednym miejscu i naczytałam się, że się odwapniają itd itp więc w te pędy zapisałam się do dentysty. Na szczęście to tlyko odsłonięta szyjka i po posmarowaniu jakąś specjalną maścią będzie dobrze. Wyczyścił mi zęby przy okazji.

Pojechaliśmy na targi wykończenia wnętrz, ale w sumie niewiele nam się podobało, bo dużo było bardzo nowoczesnych rzeczy, a to nie jest nasz styl. Za to kupiliśmy lampkę dla dzidziuni :)
to możesz teraz szczerzyć kły :D
fajnie, dzidzia nie będzie się bała ciemności :) jakaś stylowa czy po prostu dziecięca?

reklama
Bete mam zrobić 13go w piatek
Lepiej wypaść nie mogło. Hehe

"Trzynastego wszystko zdarzyć się może.
Trzynastego świat w różowym kolorze.
Trzynastego nie smucą mnie łzy.
Trzynastego piękniejsze mam sny."

Więc powodzenia :)
Jeśli chcesz możesz dopisać się do kalendarza (lub my cię dopiszemy za pierwszym razem) i będziemy trzymać kciuki :)

Do góry