reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pojedzie, ale dzień wcześniej powiedział, ze nie jedzie. Mnie mój z mojego wygnajewa musi podrzucić na wynik bo z autobusem słabo a na piędź o taki kawał w taka pogodę nie będę szła. :)
Ja lepiej żebym sama nie jechała i to jest jeden z powodów bo jeszcze bym wypadek spowodowała :) nie mogę się doczekac tego cholernego wtorku. Na dodatek to drugie urodzinki mojego kochanego siostrzeńca także mam nadzieję że ciocia zrobi mu fajny prezent i powie że będzie miał kuzyna :)

ok dzieki :) ja po kilku dniach spokoju też znowu coś plamię, może to dobry znak w koncu...
Mi Pani doktor powiedziała jak stwierdzono u mnie ciąże biochemiczne że po odstawieniu leków zacznę plamić i to nie będzie okres Tylko to będzie oczyszczanie się macicy i po ustaniu krwawienia miałam zrobić betę i już była 0 a po jakichs 2 tygodniach mialam okres. A to oczyszczanie sie macicy bardzi bolalo i fizycznie i psychicznie

reklama
Ja lepiej żebym sama nie jechała i to jest jeden z powodów bo jeszcze bym wypadek spowodowała :) nie mogę się doczekac tego cholernego wtorku. Na dodatek to drugie urodzinki mojego kochanego siostrzeńca także mam nadzieję że ciocia zrobi mu fajny prezent i powie że będzie miał kuzyna :)
Ja nie zdradzam daty bety ale wypada w urodziny mojej mamci

Do góry