reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no to ja już nie wiem... jak pytałam, czy brać je naraz czy np jedne rano a reszte wieczorem ,to mówili właśnie żeby robić od razu i najlepiej jeden obok drugiego (w sensie w jedną str brzucha) żeby drugą strone mieć na kolejny dzień... (na rezultaty i samopoczucie nie narzekam :))
Kazdy lekarz inaczej mowi a w jaki sposob nie wezmiemy to i tak dziala :)

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asienko tak mi przykro to ciezka walka ale nie mozecie sie poddac

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nie poddawaj sie, musisz być silna, jak to wszystko minie to będziesz miała czas na odpoczynek. Całym sercem jesteśmy z Tobą! Nie wyobrażam sobie jak Ci cieżko! Ale pamiętaj nie jedna osoba wychodziła z takich złych wyników i jest zdrowa - musisz byc dobrej myśli i walczyć by pomoc przez to przejść swojemu mężowi!

reklama
Kochane ja już jestem w domku ;)
Nie mogę uwierzyć że nasze maleństwo już jest ze mną:):):)Jestem bardzo szczęśliwa:):)
Niestety przez pogode głowa strasznie mnie boli i nie mam siły się tak mocno cieszyć.
Zaczynam teraz 10 dniowy stres :errr:
Już pierwszy przeżyłam po strasznie dużo wydzieliny ze mnie wyleciało ale to chyba niemożliwe że już by coś złego się stało? Pani dr płukała mi pochwe przed transferem jakimś płynem bo miałam dużo luteiny w środku to może ten płyn ?

Trzymaj Kropka mocno :)

Do góry