aniaAsia222
Fanka BB :)
Dzięki czyli nie tylko ja taka zapobiegawcza ;PMi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki czyli nie tylko ja taka zapobiegawcza ;PMi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.
Na wizycie wszystko dobrze. Nie mam już krwiaka i plamien.
Mój dzidziuś na już 7 i pół cm i jak.narazie wszystko wygląda ok
Chyba Wreszcie zaczynam się cieszyć ☺ ☺
Biez 3x2 tabl zwyklej lub 3x1 maxDo tego zaczął nie mocno boleć brzuch tak jak na @. Nie zapytałam o nospe myślisz że jak mnie będzie dłużej bolało to wziąść nospe ?
Kazdy lekarz inaczej mowi a w jaki sposob nie wezmiemy to i tak dzialano to ja już nie wiem... jak pytałam, czy brać je naraz czy np jedne rano a reszte wieczorem ,to mówili właśnie żeby robić od razu i najlepiej jeden obok drugiego (w sensie w jedną str brzucha) żeby drugą strone mieć na kolejny dzień... (na rezultaty i samopoczucie nie narzekam )
potwierdzam pocieranie złotemAle boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbuje a AMH mogę zrobić w czasie brania tabletek anty co o tym sądzisz
Asienko tak mi przykro to ciezka walka ale nie mozecie sie poddacdziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też przy drugiej stymulacji miałam Elonve i dobrze zadziałała, tylko droga cholera. Moje AMH 0,7.Przy niskim amh na początek miałam Elonve na 7 dni (podobno dobrze działa)Moje amh0,85
powiem ci ze powoli trace nadzieje.. jak widze jak cierpi jak go boli to tylko płakac sie chce..Asienko tak mi przykro to ciezka walka ale nie mozecie sie poddac
dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane ja już jestem w domku
Nie mogę uwierzyć że nasze maleństwo już jest ze mnąJestem bardzo szczęśliwa
Niestety przez pogode głowa strasznie mnie boli i nie mam siły się tak mocno cieszyć.
Zaczynam teraz 10 dniowy stres
Już pierwszy przeżyłam po strasznie dużo wydzieliny ze mnie wyleciało ale to chyba niemożliwe że już by coś złego się stało? Pani dr płukała mi pochwe przed transferem jakimś płynem bo miałam dużo luteiny w środku to może ten płyn ?