reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Biez 3x2 tabl zwyklej lub 3x1 max
Nie martw sie wiekszosc z nas tu brala bez zalecen lekarza ma zapobiegac skurczom wiec bierz i do tego do 400mg magnezu dziennie
Ja biorę dwa razy dziennie mamaDha. W tym jest kwas foliowy i magnez :) Biorę to już od ponad pół roku jak nie dłużej. Dziewczyny wasze rady są dla mnie na prawde pomocne :)

reklama
dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu tak mi przykro ;( wiem że łatwo się to mówi ale nie możecie się poddać.

Kochana nie poddawaj sie, musisz być silna, jak to wszystko minie to będziesz miała czas na odpoczynek. Całym sercem jesteśmy z Tobą! Nie wyobrażam sobie jak Ci cieżko! Ale pamiętaj nie jedna osoba wychodziła z takich złych wyników i jest zdrowa - musisz byc dobrej myśli i walczyć by pomoc przez to przejść swojemu mężowi!
pomagam mu ile tylko moge .. ale ciezko mi .. ahh mowie wam.dziewczyny mozna oszalec z tego wszystkiego.. nie chce zostac sama ..nie chce stracic jedynej miłosci mojej .. to jest straszne

powiem ci ze powoli trace nadzieje.. jak widze jak cierpi jak go boli to tylko płakac sie chce..

Wiem wiem ze to ciezkie jak ktos kogo kochasz cierpi a ty nie mozesz mu pomoc.
Hmm a to nie jest tak ze u was w De sa inne jednostki markerow? Jestes pewna ze wynik bylby taki sam w waszym labie

Kochane ja już jestem w domku ;)
Nie mogę uwierzyć że nasze maleństwo już jest ze mną:):):)Jestem bardzo szczęśliwa:):)
Niestety przez pogode głowa strasznie mnie boli i nie mam siły się tak mocno cieszyć.
Zaczynam teraz 10 dniowy stres :errr:
Już pierwszy przeżyłam po strasznie dużo wydzieliny ze mnie wyleciało ale to chyba niemożliwe że już by coś złego się stało? Pani dr płukała mi pochwe przed transferem jakimś płynem bo miałam dużo luteiny w środku to może ten płyn ?
Teraz dużo cierpliwości życzę. Trzymam kciuki :)

reklama
Pewnie ze z niskich bet są ciaze ale ja bym nie dała rady tyle czekać. Powtórz w czwartek nawet dla samej siebie. Ja też mam endometroze i się udało.
Trzymam kciuki kochana

Do góry