Ale boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbuje a AMH mogę zrobić w czasie brania tabletek anty co o tym sądziszpodobno pocieranie złotem (np obrączką) pomaga... ale na ile to nie wiem bo miałam chyba tylko raz w zyciu i to było z 10lat temu
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny wino wytrawne to pijecie tylko od punkcji do bety, czy w trakcie stymulacji też...? ;-)
Bo ja odstawiłam jeden z najlepszych leków podczas stymulacji i się zastanawiam czy to dobrze
Ja w trakcie stymulacji nic nie piłam, bo bałam się ze może to negatywnie wpłynąć. Ale wiedzy czy tak rzeczywiście jest nie mam. Po prostu "tak mi się wydawało". Wiem, że wino na endo jest dobre ale bałam się ze na inne rzeczy negatywnie wpłynie.
adunnnia90
Zaszkodzić nie zaszkodzi a Ty jak bedziesz brala sobie to nospe to bedziesz spokojna i nie bedziesz sie stresować ze brzuch Ci boli. Bo stres u Ciebie teraz niewskazany [emoji4]Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Jak będzie wsio ok to betka 6dpt ma już być dwucyfrowa przy blastce ja jestem zwolennikiem wczesnej bety bo przynajmniej wiesz, że cos się dzieje. Jakbym przy pierwszym transferze poszła wg zalecen lekarza 12-14dpt to bym nawet nie wiedziała, że cos było na rzeczy, a tak to przy kolejnym podejściu miałam podstawę do postawienia doktorkowi wymagać co do leków, no i sam od siebie tez cos dorzucił - do drugiego odejścia byłam lepiej obstawiona (ten pierwszy transfer robił mi ktoś inny, bo mój był na jakiejś zagramanicznej konferencji)A czemu poniedziałek ? to będzie dopiero 6 dpt
Agnieś191
Mi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
dżoasia
nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ - przedzwoń do dr albo oczytaj coś w internetachAle boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbuje a AMH mogę zrobić w czasie brania tabletek anty co o tym sądzisz
dżoasia
no i prawidłowo - te pierwsze dni są najważniejsze, potem jak się dzidzia już "zatopi" to mu już nic większego nie grozi ja też przez kilka dni brałam po 3, a potem stopniowo schodziłam do poziomu "wezmę, jak mnie cos zaboli"Mi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.
aniaAsia222
Dzięki już wziełam i jestem spokojniejsza a jutro zadzwonie do kliniki...najwyzej wezmą mnie za wariatke bo ciągle dzwonie...bierz od razu bo może to być delikatne podrażnienie pipetką, na które macica zareagowała lekkim fiksem. Weź od razu, nic się nie martw, to nie zaszkodzi a na pewno pomoże, bo kropuś mały i jeszcze nie ma rączek żeby się przytrzymać
asinka89
9.10 dopiero ma termin a badania zrobilismy prywatnie w pl nie wiem co to bedzieKochana a co na to lekarz ze chemia nie działa co dalej macie robić ? Trzymaj sie przykro mi
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
to teraz polecamDzięki już wziełam i jestem spokojniejsza a jutro zadzwonie do kliniki...najwyzej wezmą mnie za wariatke bo ciągle dzwonie...
Podziel się: