reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu strasznie mi przykro,nie ma słów ktore bylyby w takim momencie odpowiednie :/

reklama

Załączniki

• IMG_20170919_181534.JPG
    IMG_20170919_181534.JPG
    410,5 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny jakie niskie AMH?? Proszę bardzo normy:

Normy poziomu AMH są następujące:

• powyżej 3,0 ng/ml – wysoki poziom hormonu, mogący świadczyć o zespole policystycznych jajników;
  • powyżej 1,0 ng/ml – poziom prawidłowy;
  • poniżej 1,0 ng/ml – niski poziom, mogący świadczyć o menopauzie.
To ja mialam zupelnie inne normy

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Nie wiem co powiedzieć. To takie przykre co was spotkało ale nie poddawaj się póki jest nadzieja

Chyba wszystkie trzymalysmy za Was kciuki. Nie poddawaj się, znajdź w sobie sile do dalszej walki. Wiem, że łatwo mi pisać nie będąc w takiej sytuacji ale zrób to dla Was.

reklama
Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
Ja nospe brałam teraz trzy razy dziennie a jestem w 14 tygodniu i to zalecenia lekarza więc napewno Noe zaszkodzi

Do góry