reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawet nie wiem co powiedziec. Jest mi niezmiernie przykro. Dlugo juz staracie sie o dziecko?
no naturalnie staralismy sie rok .. w pl chodziłam co pol roku do gina i nigdy nie powiedzial ze cierpie na PCOS.w de po roku staran ginekololig odrazu zauwazyl ze jest cos nie tak i do kliniki niepłodnosci nas odesłał..a tam ze naturalnie nie damy rady ..placz no i pozniej szybkie mrozenie spermy meza bo szybko musial zaczac chemioterapie no i pozostało nam tylko in vitro ICSI metoda z nacinaniem komorki.. takie to nasze zycie ciezkie jest :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie boisz się, ze przyjdą skontrolować z zusu?
A co oni mogą mi zrobić ? Nie boje się ja mam dokumenty na wszystko ze mam uszkodzony kręgosłup w 2 miejscach a l4 mam chodzace lekarz powiedział że nie muszę w domu siedzieć mogę jechać np nad morze ale aby sie nie przemeczac nic nie dźwigać a tak szczerze to oni wysyłają pismo i zapraszają na kontrolę i to jest losowe przez kompa :D a co chcesz naslac na mnie hehehe ?:p

Do góry