hope322
Fanka BB :)
Witaj kochana. To trzymam kciuki Koniecznie daj znac.Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kochana. To trzymam kciuki Koniecznie daj znac.Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Ze mna maz byl przy transferze Jest ze mna na kazdej wizycie.A czy Tobie na transfer zapraszali męża żeby był przy tym? Bo słyszę że w innych klinikach tak jest a do mnie M nie prosili
Ja jak byłam na dwóch laparoskopiach to poszła plota w pracy że w ciąży jestem a ja się właśnie wtedy dowiedziałam że tylko in vitro mi zostaje. Więc zajebiście się czułam jak Ci plotkarze potem pytali czy to prawda że w ciąży jestem. Dobrze że w moim dziale ludzie wiedzieli że miałam dwie operacje i zanim wróciłam starali się jak najwięcej odkręcić...
2,5 dnia. Wzięłam zastrzyk z gonapeptylu i trochę brZuch mnie zaczął bolecU mnie to byl dobry znak. Ile jestes dni po transferze?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciukiCzesc. Powodzenia! Napisz cos wiecej o sobie
Witaj. Oby beta byla.pozytywana !!!Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Dosc szy ko masz ta wode, oby jednsk to bylo TO!!2,5 dnia. Wzięłam zastrzyk z gonapeptylu i trochę brZuch mnie zaczął bolec
2,5 dnia. Wzięłam zastrzyk z gonapeptylu i trochę brZuch mnie zaczął bolec
No nie wiem jestem sceptyczna jeżeli o to chodzi. Implantacją najwcześniej jutro jak nie pojutrze. I meczu mnie jedno co chwile do toalety chodzę czy tez tak któraś z was miała?Dosc szy ko masz ta wode, oby jednsk to bylo TO!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom