reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Przy naturalsach internety pisza ze implantacja jest miedzy 2 a nawet 9 doba po zaplodnieniu. Zalezy jaka strona moze twoj malutki tez taki wyrywny i juz sie zakopuje u mamci i dlatego ta woda tak szybko!No nie wiem jestem sceptyczna jeżeli o to chodzi. Implantacją najwcześniej jutro jak nie pojutrze. I meczu mnie jedno co chwile do toalety chodzę czy tez tak któraś z was miała?
dżoasia
Kochana a ty kiedy powtarzasz betke?Gosia tez mam wodę!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Nie wiem, czas pokaże te wyrywania. To po mamusi by miałPrzy naturalsach internety pisza ze implantacja jest miedzy 2 a nawet 9 doba po zaplodnieniu. Zalezy jaka strona moze twoj malutki tez taki wyrywny i juz sie zakopuje u mamci i dlatego ta woda tak szybko!
gooossia17
o to jakoś tak późno zaczynałaś. Ja od 1 dc brałam lekiNo dobra odstawiam dziś leki. Myślę że nawet jak się wredna @ pojawi we wtorek (dzień wizyty) to i tak spokojnie będzie można zacząć stymulację. Ostatnio pamiętam że w 2dc byłam na badaniu i 3dc zaczynałam stymulację. Oby i tu tak było. Niech już nadejdzie czas działania.
inka_inka89
Aktywna w BB
Kochana a ty kiedy powtarzasz betke?
We wtorek, bo wtedy muszę zaraportować wynik w klinice cały czas śpię i pobolewa mnie brzuch, mam nadzieje, że tak wyglądają objawy zdrowej ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ja fakt faktem mialam dlugi protokol ale pierwszy zastrzyk byl w 4dc i to wieczor wiec mysle ze i ty sie spokojnie wyrobiszNo ja z tego co pamiętam to od właśnie 2dc albo 3dc bo wiem że generalnie byłam mega skrępowana tym że badanie jest podczas @ robione bo nigdy tak nie miałam. Stawiam jednak że @ dostanę standardowo 3 do 5 dni od odstawienia leków czyli środa, czwartek, piątek.
gooossia17
Ja do tej pory się krępuje jak plamie lub mam okres rozłożyć nogi do badania. Niby dla nich to norma ale mimo wszystko.No ja z tego co pamiętam to od właśnie 2dc albo 3dc bo wiem że generalnie byłam mega skrępowana tym że badanie jest podczas @ robione bo nigdy tak nie miałam. Stawiam jednak że @ dostanę standardowo 3 do 5 dni od odstawienia leków czyli środa, czwartek, piątek.
reklama
gosia321
O hoho no to niezle jak zemdlal.I jak wrażenia ? Moim zdaniem sceny mocno przesadzone chociaż dobrze to zniosłam bo byłam przygotowana... Ogólnie też uważam że beznadzieja. Nawet jeden gościu zemdlał
Hmm wrazenia film nie byl taki zly co prawda za duzo krwawych scen troszke przekombinowany. Ale ja tez go troche inaczej odbieram bo jednak od 13 lat pracuje w szpitalu i wiem jak jest
A jak tam emek bo moj powiedzial ze wiecej na taki film go nie zaciagne chodzilo mu o te krwawe sceny
Podziel się: