reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O hoho no to niezle jak zemdlal.
Hmm wrazenia film nie byl taki zly co prawda za duzo krwawych scen troszke przekombinowany. Ale ja tez go troche inaczej odbieram bo jednak od 13 lat pracuje w szpitalu i wiem jak jest :)
A jak tam emek bo moj powiedzial ze wiecej na taki film go nie zaciagne chodzilo mu o te krwawe sceny
Mój też powiedział że on więcej na dzień chłopaka do kina nie chce jechać :laugh2: wynudził się bardzo;-) ;)

reklama
Kochane bardzo was dzisiaj proszę o jakieś dobre rady co przed i po transferze :rolleyes:
co jeść czego nie jeść ? Co robić? Czego nie robić ? :)
Już jutro mój wielki dzień i chciałabym wiedzieć jak jeszcze mogę pomóc mojemu maluszkowi zadomowić się u mnie :)
Wszystkim wam życzę miłego dnia :happy:
A dla wszystkich Was, które mają wizyty życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości ;-) ;);-) ;);-) ;)

Kochane bardzo was dzisiaj proszę o jakieś dobre rady co przed i po transferze :rolleyes:
co jeść czego nie jeść ? Co robić? Czego nie robić ? :)
Już jutro mój wielki dzień i chciałabym wiedzieć jak jeszcze mogę pomóc mojemu maluszkowi zadomowić się u mnie :)
Wszystkim wam życzę miłego dnia :happy:
A dla wszystkich Was, które mają wizyty życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości ;-) ;);-) ;);-) ;)
Na pewno możesz jeszcze dziś zjeść ze dwa plastry ananasa, i tak przez jakieś 2-3 dni po transferze. Ostatnio odnośnie diet to było pisane aby jeść głównie ciepłe potrawy, rozgrzewające.
Nie używać przez najbliższe kilka dnia kosmetyków do kąpieli, zapachowych.
A tak to chyba jednak starać się żyć normalnie, odpoczywać i relaksować się :-)
No i oczywiście my wszystkie trzymamy kciuki! Będziesz miała podany jeden zarodek, czy dwa? I iludniowy jakbyś mogła przypomnieć?

reklama
Na pewno możesz jeszcze dziś zjeść ze dwa plastry ananasa, i tak przez jakieś 2-3 dni po transferze. Ostatnio odnośnie diet to było pisane aby jeść głównie ciepłe potrawy, rozgrzewające.
Nie używać przez najbliższe kilka dnia kosmetyków do kąpieli, zapachowych.
A tak to chyba jednak starać się żyć normalnie, odpoczywać i relaksować się :-)
No i oczywiście my wszystkie trzymamy kciuki! Będziesz miała podany jeden zarodek, czy dwa? I iludniowy jakbyś mogła przypomnieć?
Jeden zarodek 5 dniowy :) Dziękuję Ci :)

Do góry