reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak dokładnie działa ten zastrzyk? Kiedy się go stosuje, przed transferem, po czy w trakcie stymulacji?

THS mam 2,0 dziewczyny tu mówiły że za wysokie ale lekarz twierdził że wcale nie i że jest dobre...
Ja tsh miałam 2,40 i też lekarz mówił że ok. Konsultowałam to także z endokrynologiem i też stwierdził że dobrze bo zwiekszając dawke eutyroxu ft4 wzrośnie i niedoczynność zmieni się w nadczynność a to jeszcze gorsze.

Ależ ja Was dziś zamęczę swoim jęczeniem ale nie mam komu się wygadać :(
Wiecie co najgorsze jest to że jeszcze głupia miałam nadzieję że coś do tego jego łba dotrze i przemyśli po drodze jadąc na imprezę i wróci do mnie a on po prostu ma to w dupie co ja teraz przeżywam i się super bawi :(
Może napisz do niego ze chcesz aby wrócił bo ci zle bez niego

O 14.30 już dwa jajka były zapłodnione !
Kilka sztuk plemników się ruszało więc mieli szukać dalej tych idealnych.Więc jednak cos te tabletki i plastry dały...
Na resztę info mam czekać do poniedziałku..
Jak o 14. 40 chciałam już jechać do domu to mąż mnie opieprzyl że klinika jest otwarta do 15 a ja już chcę zostawić dzieci...
Oby chociaż te dwa dały radę do 5 doby to już będę spokojniejsza.

A teraz mam pytanie do dziewczyn po scratchingu.
Po ilu dniach od zabiegu dostaliście @ ?
Super niech ladnie sie dzielą [emoji110][emoji4]

Dziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.

Dziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.
Kochana powodzenia w leczeniu! Oby poszlo szybko i skutecznie. Jesli jeszcze bedziecie walczyc to wroc do nas:)

reklama
Hej dziewCzyny Boże co za zjebany to był film ten najnowszy Botox fajnie to zapowiadali ale pod koniec filmu wyszliśmy z kina bo juz nie mogłam nerwowo ***** takie sceny aborcja o in vitro też były masakra jedna wielka mam nauczkę teraz jak będę szla na film to przeczytam o czym on dokładnie jest bo malo co na zawał nie zeszłam a inne filmy jego są świetne
A ja wlasnie chce sie wybrac na ten film [emoji6]

Do góry