reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Donosisz, donosisz :) a co mówił Twój lekarz w klinice? Czy on dalej nie wie?
on o niczym na razie nie wie bo odkąd wystawił mi skierowanie do szpitala to nie miałam z nim kontaktu. Troche mam dość płacić z każdą wizyte 200zł i nic z niej nie wynieść... Jak będę przygotowana do następnego podejścia to wtedy się u niego pojawię... Niech tylko oddaje moje dziecki i cześć

Ja to naprawdę rozumiem dlatego wczoraj zaprosił sobie do nas sąsiadów pili śmiali się i ok wiedziałam że też tego potrzebuje ale dziś to przegiął. Jeszcze zostawiać mnie na noc bo kumple ważniejsi? Jeden ich telefon i leci? Nosz ku...wa.
to strzel mu jutro reprymendę i niech się faktycznie zastanowi... ehh

Hej dziewCzyny Boże co za zjebany to był film ten najnowszy Botox fajnie to zapowiadali ale pod koniec filmu wyszliśmy z kina bo juz nie mogłam nerwowo ***** takie sceny aborcja o in vitro też były masakra jedna wielka mam nauczkę teraz jak będę szla na film to przeczytam o czym on dokładnie jest bo malo co na zawał nie zeszłam a inne filmy jego są świetne

reklama
Hej dziewCzyny Boże co za zjebany to był film ten najnowszy Botox fajnie to zapowiadali ale pod koniec filmu wyszliśmy z kina bo juz nie mogłam nerwowo ***** takie sceny aborcja o in vitro też były masakra jedna wielka mam nauczkę teraz jak będę szla na film to przeczytam o czym on dokładnie jest bo malo co na zawał nie zeszłam a inne filmy jego są świetne
żartujesz, a miałam w planach się kiedyś wybrac... to już nie idę :p
a co o in vitro było?

Do góry