U nas był 2 dzień premiera i żałuję że poszłam bardzo pojebany ten film były też sceny śmieszne ale te dramatyczne mnie przerosłyA ja tak czekalam na premiere
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja tsh miałam 2,40 i też lekarz mówił że ok. Konsultowałam to także z endokrynologiem i też stwierdził że dobrze bo zwiekszając dawke eutyroxu ft4 wzrośnie i niedoczynność zmieni się w nadczynność a to jeszcze gorsze.A jak dokładnie działa ten zastrzyk? Kiedy się go stosuje, przed transferem, po czy w trakcie stymulacji?
THS mam 2,0 dziewczyny tu mówiły że za wysokie ale lekarz twierdził że wcale nie i że jest dobre...
Może napisz do niego ze chcesz aby wrócił bo ci zle bez niegoAleż ja Was dziś zamęczę swoim jęczeniem ale nie mam komu się wygadać
Wiecie co najgorsze jest to że jeszcze głupia miałam nadzieję że coś do tego jego łba dotrze i przemyśli po drodze jadąc na imprezę i wróci do mnie a on po prostu ma to w dupie co ja teraz przeżywam i się super bawi
Super niech ladnie sie dzielą [emoji110][emoji4]O 14.30 już dwa jajka były zapłodnione !
Kilka sztuk plemników się ruszało więc mieli szukać dalej tych idealnych.Więc jednak cos te tabletki i plastry dały...
Na resztę info mam czekać do poniedziałku..
Jak o 14. 40 chciałam już jechać do domu to mąż mnie opieprzyl że klinika jest otwarta do 15 a ja już chcę zostawić dzieci...
Oby chociaż te dwa dały radę do 5 doby to już będę spokojniejsza.
A teraz mam pytanie do dziewczyn po scratchingu.
Po ilu dniach od zabiegu dostaliście @ ?
joasiaw1987
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Pobrali 5 komórek. Teraz tylko przeżyć do poniedziałku. Mam nadzieję, że zadzwonią ż pozytywna wiadomością. Dziękuję za wsparcie.Kochane powodzenia :*
Featherlight76
Dziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.
dżoasia
No to najlepszego!! Luzuj bo niedlugo ci nie bedzie wolno!Dziewczyny zdrowia dzis ostatni dzien zeby sie wyluzowac jak dla mnie dlatego troszke drinkuje.Milego wieczoru
dżoasia
Kochana powodzenia w leczeniu! Oby poszlo szybko i skutecznie. Jesli jeszcze bedziecie walczyc to wroc do nasDziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.
reklama
A ja wlasnie chce sie wybrac na ten film [emoji6]Hej dziewCzyny Boże co za zjebany to był film ten najnowszy Botox fajnie to zapowiadali ale pod koniec filmu wyszliśmy z kina bo juz nie mogłam nerwowo ***** takie sceny aborcja o in vitro też były masakra jedna wielka mam nauczkę teraz jak będę szla na film to przeczytam o czym on dokładnie jest bo malo co na zawał nie zeszłam a inne filmy jego są świetne
Podziel się: