reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny ja jestem jakaś popieprzona... właśnie zaobserwowałam u siebie śluz płodny... i to w takiej ilości jak przy stymulacji...:eek::confused2:

To chyba hormony szaleją. A może to inny rodzaj śluzu-ciążowy. Odliczaj do środy - wtedy wszystko się wyjaśni i będziesz wiedziała na czym stoisz. Taka huśtawka naprawdę może człowieka zmęczyć...

reklama
żartujesz, a miałam w planach się kiedyś wybrac... to już nie idę :p
a co o in vitro było?
Nie idź nie polecam o aborcji było jak dzieci wyciąga i kładzie na blaszce i zostawia aż umra jak kobieta zaczęła rodzić on maciskali jej na brzuch dramatyczne sceny były aż płakać mi się chciało dużo krwi masakra jedna wielka były też i śmieszne fragmenty ale jak dla nas to nie polecam a o in vitro było jak robią i ze ona była w 13 tyg ciąży powiedzieli że zarodek nie da rady żyć i będzie musiała urodzić martwy płód i urodziła i pytali co maja z tym zrobić a ona zawinela to w jakaś biała szmatke i wzięła i spaliła pod domem i dała krzyżyk i juz nie wytrzymałam i wyszłam

Nie idź nie polecam o aborcji było jak dzieci wyciąga i kładzie na blaszce i zostawia aż umra jak kobieta zaczęła rodzić on maciskali jej na brzuch dramatyczne sceny były aż płakać mi się chciało dużo krwi masakra jedna wielka były też i śmieszne fragmenty ale jak dla nas to nie polecam a o in vitro było jak robią i ze ona była w 13 tyg ciąży powiedzieli że zarodek nie da rady żyć i będzie musiała urodzić martwy płód i urodziła i pytali co maja z tym zrobić a ona zawinela to w jakaś biała szmatke i wzięła i spaliła pod domem i dała krzyżyk i juz nie wytrzymałam i wyszłam
shock...

Boże dziewczyny jak dobrze że Was mam!!! Dziękuję!!!

Jezu dobrze że uprzedziłaś bo miałam na to iść na poprawę humoru bo Pitbull bardzo mi się podobał a bym się tylko dobiła. Pójdę na coś innego
Są sceny takie jak np robią aborcję czekają aż dziecko umrze sceny jak wyciągają dziecko łamią obojczyki no jak masz mocno nerwy to idź ale ja nie polecam jeśli nie chcesz wyć jak bubr

A ja tak czekalam na premiere

Super! Cieszę się że się udało znaleźć klinikę i że wszystko ok. Szkoda, że musiałaś tyle nerwów straci...
No trochę bylo nerwow bo umowilam wizyte do Market a maz rano patrzy na ta strone i tam cos pisze ze krew trzeba wczesniej oddac a moja wizyta byla na godz. 16:00 w sobote to moze by krwi nie dowiezli do londynu, po chwili zadzwonili z market ze u nich jest to nie mozliwe i oni postaraja sie znaleźć inna placówkę i znalezli w Nottingham uff.

reklama
Do góry