reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jesteśmy już po biopsji... Na pierwszy rzut oka stan plemników nie uległ poprawie...
Tak czy tak postanowiliśmy że zapladniamy tym co mamy.... Trzymajcie proszę kciuki

Mam nadzieję że jajka wszystkie dobrze się rozmrożą...
Trzymamy kciuki Kochana! Bedzie dobrze! Kiedy pierwszy kontakt jak wygląda sytuacja? Jutro czy dopiero po weekendzie?

Gdyby nie dwie negatywne bety to podejrzewałabym że jestem w ciąży bo brzuch dziwnie boli, na samą myśl o kawie robi mi się niedobrze, w ogóle cały czas jest mi niedobrze. Ehhh... te hormony...

U nas nic nie wpisują ale pewnie rzeczywiście bała się że zrezygnuję a to przecież kasa...
Moka nie zebym cie nakrecala... fakt - na takim cyklu jeszcze nie bylas i raczej napewno to moze byc od hormonow, ale jakby ci sie @ spozniala to moze powtorz bete dla swietego spokoju. Widzisz jakie cuda sie potrafia dziac... ja jestem tego zywym przykladem... niedawno tez u @energiczna jakis czas po negatywnej becie okazalo sie ze jednak jest ciaza... nie rob sobie nadziei ale sprawdzic warto, jesli masz jakies inne dolegliwosci...

Dziewczyny jesteśmy już po biopsji... Na pierwszy rzut oka stan plemników nie uległ poprawie...
Tak czy tak postanowiliśmy że zapladniamy tym co mamy.... Trzymajcie proszę kciuki

Mam nadzieję że jajka wszystkie dobrze się rozmrożą...
Jesli tylko udasieznalezc tych 6ciu silaczy to warto probowac i miecnadzieje! Bede trzymac kciuki ale za chwile bo wlasnie pomalowalam sobie paznokcie:p a kiedy bedziecie cos wiecej wiedziec?

Witam wszystkie przyszle mamy :) Ten topik co prawda zaczelam czytac od poczatku (posty z 2010), ale po kilku dniach zdalam sobie sprawe, ze nie ma to za bardzo sensu. Wazne co jest tu I teraz. Mam nadzieje, ze tamtym dziewczynom udalo sie spelnic swoje marzenia o dziecku i ze w naszych przypadkach tez nam sie poszczesci :) Ja swoja przygode z Ivf zaczelam niedawno i wlasnie dochodze do siebie po pierwszym zabiegu pozyskania jajeczek. Wczoraj dowiedzialam sie, ze transfer zaplanowany na niedziele musi byc odwolany ze wzgledu na zbyt wysokie ryzyko OHSS. Jak zarodki dotrwaja to beda mrozic. Nie sadzilam, ze tak dlugo bedzie bolec. Pocieszam sie, ze wszystko mija I ze ten bol tez minie a na wszystko potrzeba czasu.

reklama
Witam wszystkie przyszle mamy :) Ten topik co prawda zaczelam czytac od poczatku (posty z 2010), ale po kilku dniach zdalam sobie sprawe, ze nie ma to za bardzo sensu. Wazne co jest tu I teraz. Mam nadzieje, ze tamtym dziewczynom udalo sie spelnic swoje marzenia o dziecku i ze w naszych przypadkach tez nam sie poszczesci :) Ja swoja przygode z Ivf zaczelam niedawno i wlasnie dochodze do siebie po pierwszym zabiegu pozyskania jajeczek. Wczoraj dowiedzialam sie, ze transfer zaplanowany na niedziele musi byc odwolany ze wzgledu na zbyt wysokie ryzyko OHSS. Jak zarodki dotrwaja to beda mrozic. Nie sadzilam, ze tak dlugo bedzie bolec. Pocieszam sie, ze wszystko mija I ze ten bol tez minie a na wszystko potrzeba czasu.
Witaj:) a co jest u was przyczyna ze podchodzicie do ivf? Ile mialas pobranych jajeczek? Gdzie sie leczycie? Trzymam kciuki za zarodeczki, oby sie pieknie rozwijaly!

Do góry