reklama
hope322
Fanka BB :)
Zrob test mi w 6dpt juz pokazal cien drugiej kreskiHej mam pytanie! ? dziś jest 8 dzień po transferze nie wiem co myślec bo jak nigdy mnie wysyfilo.... nie mam możliwośći zrobić bety... Czy mialyscie może problemy skórne??
asinka89
no tak z tym ze u mnie ona ciagle jest za wysoka i jesli odstawie leki to tak jakbym brała anty tabsy.. tak mi to objasnił lekarz..wiec biore wszystko zeby tylko fasolka sie zagniezdziła..a herbate kupie..@gosia321 wczoraj pisała o herbatce z szałwii na obniżenie prolaktyny - nie wiem czy doczytałaś ja zamierzam kupić
Szczescie1986
Niee niee tylko nie test źle mi się kojarzy...jak powiedziałam co ma być to będzie... Nie będę się stresować zresztą nie myślę o tym transferze..Zrob test [emoji14] mi w 6dpt juz pokazal cien drugiej kreski
Dziwne myślenie wiem..... Ale już po tylu próbach samo to tak przyszlo
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Trzymam kciuki kochanaDziewczyny jesteśmy już po biopsji... Na pierwszy rzut oka stan plemników nie uległ poprawie...
Tak czy tak postanowiliśmy że zapladniamy tym co mamy.... Trzymajcie proszę kciuki
Mam nadzieję że jajka wszystkie dobrze się rozmrożą...
hope322
Rozumiem. Na sikacze trzeba miec mocne nerwy. Rozumiem, ze po tylu probach masz takie podejcie. Ale nie poddawaj sie, wierze Ci sie uda :*Niee niee tylko nie test źle mi się kojarzy...jak powiedziałam co ma być to będzie... Nie będę się stresować zresztą nie myślę o tym transferze..
Dziwne myślenie wiem..... Ale już po tylu próbach samo to tak przyszlo
asinka89
kochana ja miałam to samo odwołali mi transfer i dopiero u mnie po 2 miesiacach mozna było.. no boli ok tygodnia ale przechodzi ... to trzymam kciukiWitam wszystkie przyszle mamy Ten topik co prawda zaczelam czytac od poczatku (posty z 2010), ale po kilku dniach zdalam sobie sprawe, ze nie ma to za bardzo sensu. Wazne co jest tu I teraz. Mam nadzieje, ze tamtym dziewczynom udalo sie spelnic swoje marzenia o dziecku i ze w naszych przypadkach tez nam sie poszczesci Ja swoja przygode z Ivf zaczelam niedawno i wlasnie dochodze do siebie po pierwszym zabiegu pozyskania jajeczek. Wczoraj dowiedzialam sie, ze transfer zaplanowany na niedziele musi byc odwolany ze wzgledu na zbyt wysokie ryzyko OHSS. Jak zarodki dotrwaja to beda mrozic. Nie sadzilam, ze tak dlugo bedzie bolec. Pocieszam sie, ze wszystko mija I ze ten bol tez minie a na wszystko potrzeba czasu.
hope322
Witaj Trzymam kciuki za zarodki, niech pieknie rosna dla mamyWitam wszystkie przyszle mamy Ten topik co prawda zaczelam czytac od poczatku (posty z 2010), ale po kilku dniach zdalam sobie sprawe, ze nie ma to za bardzo sensu. Wazne co jest tu I teraz. Mam nadzieje, ze tamtym dziewczynom udalo sie spelnic swoje marzenia o dziecku i ze w naszych przypadkach tez nam sie poszczesci Ja swoja przygode z Ivf zaczelam niedawno i wlasnie dochodze do siebie po pierwszym zabiegu pozyskania jajeczek. Wczoraj dowiedzialam sie, ze transfer zaplanowany na niedziele musi byc odwolany ze wzgledu na zbyt wysokie ryzyko OHSS. Jak zarodki dotrwaja to beda mrozic. Nie sadzilam, ze tak dlugo bedzie bolec. Pocieszam sie, ze wszystko mija I ze ten bol tez minie a na wszystko potrzeba czasu.
Featherlight76
Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
reklama
Szczescie1986
Może się uda może nie. Jeśli Bóg chce nam dac dzieciaczka to go da...czekamyRozumiem. Na sikacze trzeba miec mocne nerwy. Rozumiem, ze po tylu probach masz takie podejcie. Ale nie poddawaj sie, wierze Ci sie uda :*
Podziel się: