reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
O bozieeee.. Jak czytam takie wypowiedzi samej mi łezka leci. Trzymaj się musisz być silna

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dżoasia a jak się Ty mi czujesz kochana?? W środę wizyta i w tedy już będziesz widziala na czym stoisz prawda??
Taak, w srode juz mam nadzieje dostane jasna diagnoze. Oby! Bo czas leci, chcialabym miec to juz za soba, ten szpital... bo raczej tylko to mi zostanie... A czuje sie naprawde ok, dzisiaj chyba mam pierwszy dzien bez krwawienia - za kazdym razem jak wydawalo mi sie ze juz ustalo to zaraz cos pocieklo, a dzisiaj poki co to jeszcze spokoj. :)

Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
Tak mi przykro... zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia! Moze jeszcze uda sie kiedys sprobowac?

Hej dziewczyny pisałam na ciezarowkach i pozwólcie, że tu tylko przekopiuję to samo. Ja już dawno po wizycie, ale musiałam ochłonąć. A więc z Malutką wszystko w porządku. Już ponad 1700g. Ale Tobiasz za mało rośnie 1400g, czyli 100g w ciągu prawie 2 tyg. Ma do tego zastoje w nerkach i wodniaczka na jąderku. Różnica między dziećmi 17%, a od 25 jest już źle. Mam leżeć i wytrwać chociaż do 34 tyg żeby Tobinek trochę nadgonił i miał większe szanse po cc. Już się trochę uspokoilam, ale lekko nie jest.. Za tydzień znowu usg żeby sprawdzać, czy coś się zmienia.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny pisałam na ciezarowkach i pozwólcie, że tu tylko przekopiuję to samo. Ja już dawno po wizycie, ale musiałam ochłonąć. A więc z Malutką wszystko w porządku. Już ponad 1700g. Ale Tobiasz za mało rośnie 1400g, czyli 100g w ciągu prawie 2 tyg. Ma do tego zastoje w nerkach i wodniaczka na jąderku. Różnica między dziećmi 17%, a od 25 jest już źle. Mam leżeć i wytrwać chociaż do 34 tyg żeby Tobinek trochę nadgonił i miał większe szanse po cc. Już się trochę uspokoilam, ale lekko nie jest.. Za tydzień znowu usg żeby sprawdzać, czy coś się zmienia.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No to i dobrze i niedobrze... a nie mozna by zrobic jak u @anetka303 i podac ten jakis steryd? Moze napisz do niej i podpytajco to za "cudo" po ktorym Piotrus podrosl chyba ok 0,5kg z tego co pamietam??

Bardzo mi przykro. Aż mi się włos na głowie zjeżył. Trzymaj się mocno i zaciskam mocno kciuki za Ciebie.

reklama

Aż łza się kręci jak się czyta takie wiadomości. Zadbaj o siebie, może z torbiela uda się szybko uporać a pieniędzy trochę odłożyć i wrócisz do nas...

Do góry