HopeFul87
Fanka BB :)
Mi kazal brac, najwyzej to co sie nie rozpusci to Ci wyjmie i wypłucze:-)Powiedzcie mo jak to jest z ta luteinę rano. Mam ja brać czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi kazal brac, najwyzej to co sie nie rozpusci to Ci wyjmie i wypłucze:-)Powiedzcie mo jak to jest z ta luteinę rano. Mam ja brać czy nie?
Ja rano akurat przed transferami do tej pory miałam tylko doustną, ale z tego co pamiętam, to dziewczyny brały ;-)Powiedzcie mo jak to jest z ta luteinę rano. Mam ja brać czy nie?
no jak mus to mus! zatem leż Dzoanka i wypoczywaj. Może ksiażke nadrobisz w koncuna razie kazała leżeć i po l4 dzisiaj nawet mówiła, żebym męża wysłała (bo wczoraj nie mogła wystawić na 2 dni do przodu), zebym sama się nie plątała za wiele, to tą pielgrzymkę muszę narazie odłożyć
Strasznie mi przykro!!Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
kurde odleżyn się w końcu nabawię książki już wsie przeczytane co miałam, jutro podjadę do pracy z l4 to moja biblioteka prywatna mi coś podrzucino jak mus to mus! zatem leż Dzoanka i wypoczywaj. Może ksiażke nadrobisz w koncu
czyli do kiedy L4 i teraz wizyt w srode tak?
Ja biore to samo i wzielam przed transferem dokladnie jak Ty o 7.00 i tansfer byl o 11.30Ja co prawda biorę Crinone, ale to w zasadzie to samo i brałam przed transferem. Z tego co wiem to większość dziewczyn tutaj też aplikowała. Ja miałam transfer na 11.30 a żel zaaplikowałam około 7 i było ok.
Super życzę powodzonka na jutrzejszy dzień aby kropeczka się ładnie zakopała u mamusiZadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Tez czekam na wiesci co Lewandowski zaproponował bo to moja ostatnia deska ratunku jakby co....kurde odleżyn się w końcu nabawię książki już wsie przeczytane co miałam, jutro podjadę do pracy z l4 to moja biblioteka prywatna mi coś podrzuci
no kochana jeszcze 2 tygodnie się będę byczyć
a wiecie może co u @bertha ?? coś pisała, że nie będzie się udzielać za bardzo ale żeby się nie pochwalić co jej lewy zaproponował to niedopuszczalne chyba że coś pominęłam??
Trzymaj się bardzo mi przykroKoniec nadziei