reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
dobrze Ci powiedzieli, lepiej powtórzyć i mieć spokojne sumienie. Ciężko znieść porażkę, ale wiesz, że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Trzeba próbowac dalej. Obstawiam, że następna procedura da wam dużo lesze efekty, upragnione szczęście i tyle mrozaków, że będziesz rodzic przez 10 lat;]

Spędzaj jak najlepiej z nim ten czas a co ma byc to i tak juz będzie ale niech wie że kochasz go mimo wszystko a Kiedy masz następne podejście i czy wgl masz szansę na kolejne ?
tak mam 25 komorek mrozaki a maz ma 15tys mrozakow :) teraz 9 mam miec scraching i w listopadzie kolejne podejscie ... troche to kosztuje bo za kazdy crio 350euro plus leki ale musimy dac rade...

reklama
Do góry