a co to jest to primo vision?Do 5 doby trzymają. Decydują się u mnie na 3dniowego bo mamy ten system primo vision. Na 11 mam być w klinice a na 11:20 transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to jest to primo vision?Do 5 doby trzymają. Decydują się u mnie na 3dniowego bo mamy ten system primo vision. Na 11 mam być w klinice a na 11:20 transfer
No to teraz niech wszystko idzie już gładko :-) A teraz odpoczywaj, relaksuj się bo jutro mega ważny dzień :-)Do 5 doby trzymają. Decydują się u mnie na 3dniowego bo mamy ten system primo vision. Na 11 mam być w klinice a na 11:20 transfer
Ustaliłyśmy już tu ostatnio,że coś w rodzaju embrioscopu ;-)a co to jest to primo vision?
Link do: Primo Vision - System ciągłego monitorowania zarodkówa co to jest to primo vision?
Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
Co15-20 min dostają wydruk jak tam te moje bobasy się maja, bez wyciągania z inkubatora i sprawdzania.a co to jest to primo vision?
Dokładnieza sprawą embrioskopu, możliwa jest obserwacja zarodka od chwili poczęcia, przez wszystkie stadia jego rozwoju, aż do transferu bez konieczności wyjmowania embrionów z inkubatora i narażania ich na zmiany temperatury i pH.
Powiedzcie mo jak to jest z ta luteinę rano. Mam ja brać czy nie?No to teraz niech wszystko idzie już gładko :-) A teraz odpoczywaj, relaksuj się bo jutro mega ważny dzień :-)
Ja co prawda biorę Crinone, ale to w zasadzie to samo i brałam przed transferem. Z tego co wiem to większość dziewczyn tutaj też aplikowała. Ja miałam transfer na 11.30 a żel zaaplikowałam około 7 i było ok.Powiedzcie mo jak to jest z ta luteinę rano. Mam ja brać czy nie?