reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

No ogólnie to się trochę zestrachałam :)

reklama
Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

Uuoo to niezle malenka!! :) czym ty ja karmisz??:) a zdjecie masz masz???

Jestem po badaniu.

No ładnie...:)

Dzisiaj się dowiedziałam że żona kuzyna jest w ciąży...
Znają się 14 miesięcy a od dwóch miesięcy są po ślubie...nie wszyscy mają tak pod górkę jak my...
Lubię ich i cieszę się z ich szczęścia ale zrobiło mi się przykro...

Mnie się wczoraj 9 letnia bratanica zapytała czy w końcu będę miała dzieci. Myślałam że mi serce pęknie :(
Dzieci są bardzo bezpośrednie... Nie wiem czy Wam kiedyś pisałam ale dzieci mojej siostry Z 7lat i J 5 latek.... Stwierdzili że pora u mnie na dzidziusia..

To była chyba środa...
Z ciociu kiedy będziesz mieć dzidziusia..
Ja... Mówię jej spokojnie że kiedyś na pewno będzie
Na to Z: to może jutro?
Ja że to tak nie działa i że trochę to trwa.... Więc na jutro nie da rady
Na to J : ale na niedzielę to już chyba zdążysz....
Padłam

reklama
Do góry