reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Dzieczyny [emoji8][emoji5] ja zaczynam walkę od nowa ... drugi crio przedemną, po histeroskopii i krótkiej przerwie ... i teraz mam problem z tsh i prolaktyną. Dwa tygodnie temu tsh 3, a prolaktyna 40 :( dziś sprawdziłam i prolaktyna po lekach ładnie spadła (9), ale tsh 3,6 :( dzwoniłam do lekarza i kazał zwiększyć leki, ale nie odwołał crio ... co o tym sądzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie Dzieczyny [emoji8][emoji5] ja zaczynam walkę od nowa ... drugi crio przedemną, po histeroskopii i krótkiej przerwie ... i teraz mam problem z tsh i prolaktyną. Dwa tygodnie temu tsh 3, a prolaktyna 40 :( dziś sprawdziłam i prolaktyna po lekach ładnie spadła (9), ale tsh 3,6 :( dzwoniłam do lekarza i kazał zwiększyć leki, ale nie odwołał crio ... co o tym sądzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
u mnie przed crio tsh było 1,9 a prolaktyna też ponad 40 ae nic z nią nie robilam... a transfer się udał

reklama
Do góry