reklama
ogladalyscie? co mowili?O 19 w faktach będą mówili o tym jakie zmiany chce wprowadzić PiS w invitro
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To ile twój mąż ma lat ze takie problemy z zdrowiem nic z tym sie nie da zrobić ? Przykre jest to kochana co was spotkałokochana bardzo po chemiotwrapii krew mu sie posypała i białe krwinki zagrażalo to jego zyciu teraz dostal druga chemie ale z tej samej rodziny .. zobaczymy czekamy czy i co sie pojawi jako pierwsze...wczoraj jechalismy do pl w odwiedziny odpoczac od tego wszystkiego to pol drogi mial krwawienie z nosa ... no nic trzeba wierzyc..tak jak mowisz...
pisces
Fanka BB :)
@hope322 @Pixie_Dixie gratuluję bet, niech rosną!
pisces
Mnie dziś mama na in vitro namawiała, no i namówiła . Nie chciałam jej mówić o naszych problemach bo chciałam ja chronić przed niepotrzebnym jej stresem. Powiedziała, że nie ma co czekać i jak nam jeszcze nie wyszło to powinniśmy zrobić in vitro.
dżoasia
Spoko, ze masz wyrozumiala mame grunt to miec oparcie w najblizszych.Mnie dziś mama na in vitro namawiała, no i namówiła . Nie chciałam jej mówić o naszych problemach bo chciałam ja chronić przed niepotrzebnym jej stresem. Powiedziała, że nie ma co czekać i jak nam jeszcze nie wyszło to powinniśmy zrobić in vitro.
Ja chciałabym końcu te Bara Bara zrobić a tu dalej krwawie ile można malutka już chce a tu dalej potop heheheJa nie wiem jak to bedzie bo wracajac do wczorajszego tematu - nie bylam przygotowana, brak wykresu, ba! Nawet zeszytu! No i to kurde to pocieszajace bara bara bylo w dzien!!! Toz to w sloncu, juz nawet nie przy latarni!!
aniaAsia222
Tak. Ale Radwana sobie odpuściłam bo długo kazali mi czekać na pierwszą wizyte a po drugie płaci się u niego więcej. Na jakim etapie jesteś? Ja nie codziennie wchodzę na forum i nie daję rady nadrobić wszystkich postówU prof Radwana, a Ty tez gameta Łódź?
reklama
Podziel się: