reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieci są bardzo bezpośrednie... Nie wiem czy Wam kiedyś pisałam ale dzieci mojej siostry Z 7lat i J 5 latek.... Stwierdzili że pora u mnie na dzidziusia..

To była chyba środa...
Z ciociu kiedy będziesz mieć dzidziusia..
Ja... Mówię jej spokojnie że kiedyś na pewno będzie
Na to Z: to może jutro?
Ja że to tak nie działa i że trochę to trwa.... Więc na jutro nie da rady
Na to J : ale na niedzielę to już chyba zdążysz....
Padłam
Mój siostrzeniec miesiąc przed moim ślubem ( miał wtedy 4 latka ) powiedział :
Ciociu to jak już weźmiesz ślub to będziesz musiała mieć dzieci ! :-D

reklama
Ja nie wiem jak to bedzie bo wracajac do wczorajszego tematu - nie bylam przygotowana, brak wykresu, ba! Nawet zeszytu! No i to kurde to pocieszajace bara bara bylo w dzien!!! Toz to w sloncu, juz nawet nie przy latarni!! :p

Ale słońce to witamina D ☺ A jak do tego bara bara było poniżej pępka to przepis na dziecko gotowy :) :p

im bliżej tego dnia tym bardziej przestaje wierzyć w to że się uda...mam doła od wczoraj.
Dlaczego niby mi ma się udać?
A dlaczego nie? Zobacz - mi sie nie udawalo 7 lat a teraz kazdy transfer daje 100% powodzenia, tylkoproblem w tym ze donosic nie umiem. Ale u Was w rodzinie z tego co pisalas nie ma takich problemowwiec i tobie pewnie sie uda:)

Dziewczyny co brałyscie bierzecie na przeziebienie w ciązy. Ja czuje na razie bol i drapanie w gardle i katar masakra ;/ chcialam na jutro isc do rodzinnej nie ma miejsc ;/ a chcialam do innego nie mozna bo moja jest doktorka nosz kur*** juz nie chcialam sie klucic z babami przez tel, musze sie jutro gin na wizycie zapytac co moge brac , na razie to pije wode z cytryna i mleko z miodem piłam na cieplo wieczorem jeszcze raz wypije ale dodam masla i czosnku, a jeszcze zobaczylam ze wyskoczylo mi cos na oku na galce bialej jakby tluszczak jak dotykam to boli ;/ a wizyty na NFZ sie czeka miesiacami więc w poniedzialek ide prywatnie do okulisty dzis jakiś pech ;/...
Syrop i tabletki pre na len.
Tabletki do ssania isla.
Syrop prawoślazowy.
Spray do gardła tantum verde.

I domowe sposoby.

A dlaczego nie? Zobacz - mi sie nie udawalo 7 lat a teraz kazdy transfer daje 100% powodzenia, tylkoproblem w tym ze donosic nie umiem. Ale u Was w rodzinie z tego co pisalas nie ma takich problemowwiec i tobie pewnie sie uda:)
Ja zawsze mam takie czarne myśli. Muszę się nastawić na tak ;) nie smęce już :)
Chciałabym być takim pozytywnym człowiekiem jak Ty :)

Mnie dziś mama na in vitro namawiała, no i namówiła . Nie chciałam jej mówić o naszych problemach bo chciałam ja chronić przed niepotrzebnym jej stresem. Powiedziała, że nie ma co czekać i jak nam jeszcze nie wyszło to powinniśmy zrobić in vitro.
Mądrą masz mamę. Dobrze, że was wspiera i podpowiada rozwiązanie problemu.

reklama
Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

No ogólnie to się trochę zestrachałam :)
A ostatnio ile ważyła!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry