reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry

Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym nie myliła wiary w Boga z poglądami kościoła bo to chyba niestety dwie różne rzeczy. Ja wierzę w Boga chodzę do kościoła, nie dla księży tylko dla Boga. Jak ksiądz coś głupio gada to trudno Bóg stworzył człowieka nie idealnego, i nie omylnego. Naprawdę można spotkać takich z którymi można normalnie pogadać o wszystkim. To że niektórzy to pacany to nie znaczy że taki jest Bóg

reklama
A mialas cos wycinane?
Ja ostatnio mialam 2 x histeroskopię. Pierwsza gdzie mialam zmiany polipowate ktore lekarz mi usunął. Czulam sie po niej fatalnie i plamilam prawie 2 tyg. Teraz przy tej drugiej doktor pobral tylko wycinek i czuje sie zupelnie normalnie i w ogole nie plamie.
Leki przeciwbolowe jak najbradziej wskazane. A jak dlugo juz to trwa?
od poniedziałku..zauwazyłam ze jak sie schylam albo ruszam to mocniej a jak leze to prawie nic...u mnie tylko sprawdzali czy jajowody drozne czy nie ma miesniakow albo polipow ale na szczescie czysto...u mnie hormony świruja i lekarze nie bardzo umia sobie z tym poradzic... :( pierwszy transfer sie nie przyjol nastepny w listopadzie ...

Ja bym nie myliła wiary w Boga z poglądami kościoła bo to chyba niestety dwie różne rzeczy. Ja wierzę w Boga chodzę do kościoła, nie dla księży tylko dla Boga. Jak ksiądz coś głupio gada to trudno Bóg stworzył człowieka nie idealnego, i nie omylnego. Naprawdę można spotkać takich z którymi można normalnie pogadać o wszystkim. To że niektórzy to pacany to nie znaczy że taki jest Bóg
ja sobie powiedziałam tak jesli Bog pozwolil czlowiekowi na wymyslenie in vitro to byl w tym jakis cel..coraz wiecej kobiet ma problemy z zajsciem w normalna ciaze...czas pokaze co bedzie

A moze jednak naturalsik :) skoro jak dobrze pamietam byl seksik po transferze. Wiesz rozne rzeczy sie zdarzaja moze jednak mimo lekow mialas owulacje :)
Trzymam kciuki oczywiscie mysle w ta pozytywna strone ale wiem ze to moze sie skonczyc na dwa sposoby albo cudem albo porazka. Badz silna kochana
Tak mysle i analizuje i faktycznie ta owu mogla byc, po pierwsze z dupy sie to cialko zolte nie wzielo a po drugie to badam sobie czasem szyjke no i taka wlasnie kolo tamtego poniedzialku byla - miekka, wysoko i otwarta, jak pisza w internetach, ze powinna byc. Nie, zebym kalendarzyk zaczela prowadzic hahaha bo u mnie z owu mizernie bez lekow ale na tej podst obczajam se @ i czasem sie sprawdzalo ale i tak wiadomo ze nie zawsze przy tych lekach da sie cokolwiek wydedukowac. Tak czy srak to by jakis wariat musial byc zeby go juz bylo widac. Koniec rozmyslania. Zobacze co mi jutro beta powie. Smialyscie sie ze mnie na poczatku ze latam za czesto i juz mnie zaczela przesladowac:p przy nastepnym podejsciu chyba pojde na bete jak mi juz brzuch bedzie widac:laugh2:

Pojeb***! Juz im nie na reke ze tyle miast dofinansowuje in vitro to musza cos debile wymyslic zeby bylo po ich myśli.....

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Emeczko ja cie pamietam. Super wynik tym razem jestes potwierdzeniem na to ze nie zawsze mega dawki daja dobry efekt. Trzymam kciuki bardzo mocno zeby wszystko sie udalo i zebys byla w upragnionej ciazy.
Ale jesli rosnie ci polip to raczej proponuje zebys odlozyla transfer i wyciela polipa bo z nim w macicy sa nikle szanse na zagniezdzenie
Dzięki Gosiu,
Jutro pogadam z Wojewódzkim o tym polipie.

reklama
Do góry