Wiem wiemmożesz też nogi pomoczyć w gorącej wodzie, byle byś nie brała gorącej kąpieli
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
o te leki w sumie zapomniałam dopytać, ale tak czy inaczej ta wiz była nieplanowana a siedziałam ponad pół godziny, nie chciałam przeginać, bo ona ma takie napięte grafiki, że fiks. Na szczęście wzięłam tylko te 2 co mi dała tamtym razem, tych wczorajszych już nie brałam, uff Ale kochana tak, jak pisałam - dziś by był 30dpt a pęcherzyk jest malutki, nic w nim nie było widać, jakby wsio było dobrze, to by chociaż maleństwo było widać, nie wspomnę już o tym, że i na serduszko czas. Będzie co ma być, ja obstawiam łyżeczkowanie w przyszłym tyg a jeśli sie okaże inaczej to chyba mu dam na imie Jezus albo Matka Boska
Tu gdzie mieszkam mozna nazwac dziecko Jesus Maria (Jezus Maryja) jak jest chlopiec, albo Maria Angeles (Maryja Aniolowie) jak dziewczynka, wiec mozesz zgapic i miec kombo [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Wymocz nogi w gorącej wodzie z solą.możesz też nogi pomoczyć w gorącej wodzie, byle byś nie brała gorącej kąpieli
Pixie_Dixie
A Ty kochana powtarzasz teraz w piatek?? :-)
Tak [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Laski ale produkujecie ledwo czytam!!!! Gratuluje dziewczynom którym sie udało Dzoasia czytam Twoja historie mam nadzieje, ze dajesz rade.
Ja poznałam przyczynę słabych zarodków... Otóż przy minimalnej dawcę leków wyprodukowalam duzo jajek 15 ale sa one słabej jakości. Zużyłam nie całe opakowanie menopuru!75 mg dziennie. Zapłodnilo sie całe 6! Ale w 3 dobie słabe były! Lekarz mowi ze organizm idzie na ilośc nie jakość! Najpiękniejsze byłoby mi zajść naturalnie bo wtedy jest jedna porządna a nie duzo i słabych, mam 29 lat... Zaproponował mi in vitro z tabletkami. Zeby wytworzyć 4 a porządne trzymajcie kciuki!!!!
Ja poznałam przyczynę słabych zarodków... Otóż przy minimalnej dawcę leków wyprodukowalam duzo jajek 15 ale sa one słabej jakości. Zużyłam nie całe opakowanie menopuru!75 mg dziennie. Zapłodnilo sie całe 6! Ale w 3 dobie słabe były! Lekarz mowi ze organizm idzie na ilośc nie jakość! Najpiękniejsze byłoby mi zajść naturalnie bo wtedy jest jedna porządna a nie duzo i słabych, mam 29 lat... Zaproponował mi in vitro z tabletkami. Zeby wytworzyć 4 a porządne trzymajcie kciuki!!!!
Sol
A mialas cos wycinane?Witam dziewczyny.. ostanio rzadko bywałam bo po histeroskopi czuje sie fatalnie brzuch mnie boli bardzo co sie rusze to plynie krew z jakas wydzielina nie wiem czy to normalne ..? biore przeciwbolowe leki narazie
Ja ostatnio mialam 2 x histeroskopię. Pierwsza gdzie mialam zmiany polipowate ktore lekarz mi usunął. Czulam sie po niej fatalnie i plamilam prawie 2 tyg. Teraz przy tej drugiej doktor pobral tylko wycinek i czuje sie zupelnie normalnie i w ogole nie plamie.
Leki przeciwbolowe jak najbradziej wskazane. A jak dlugo juz to trwa?
dżoasia
Dobry plan! Jesli faktycznie jestes podatna na stymulacje to moze to jest dobra opcjaLaski ale produkujecie ledwo czytam!!!! Gratuluje dziewczynom którym sie udało Dzoasia czytam Twoja historie mam nadzieje, ze dajesz rade.
gosia321
A moze jednak naturalsik skoro jak dobrze pamietam byl seksik po transferze. Wiesz rozne rzeczy sie zdarzaja moze jednak mimo lekow mialas owulacjeo te leki w sumie zapomniałam dopytać, ale tak czy inaczej ta wiz była nieplanowana a siedziałam ponad pół godziny, nie chciałam przeginać, bo ona ma takie napięte grafiki, że fiks. Na szczęście wzięłam tylko te 2 co mi dała tamtym razem, tych wczorajszych już nie brałam, uff Ale kochana tak, jak pisałam - dziś by był 30dpt a pęcherzyk jest malutki, nic w nim nie było widać, jakby wsio było dobrze, to by chociaż maleństwo było widać, nie wspomnę już o tym, że i na serduszko czas. Będzie co ma być, ja obstawiam łyżeczkowanie w przyszłym tyg a jeśli sie okaże inaczej to chyba mu dam na imie Jezus albo Matka Boska
Trzymam kciuki oczywiscie mysle w ta pozytywna strone ale wiem ze to moze sie skonczyc na dwa sposoby albo cudem albo porazka. Badz silna kochana
Ropuszka666
O 19 w faktach będą mówili o tym jakie zmiany chce wprowadzić PiS w invitro
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Juz sie boje jprdl!!!!O 19 w faktach będą mówili o tym jakie zmiany chce wprowadzić PiS w invitro
Podziel się: