reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy jest sens roztrząsać. Warto wierzyć, że jest coś więcej.

Nauka nie daje 100% gwarancji, to nie jest po prostu 2+2, zawsze jest czynnik losowości, ale nauka próbuje jak najbardziej wyjaśnić to co się dzieje i wytyczać nowe drogi. Od nas też zależy jak ją wykorzystamy - nauka sama w sobie nie jest ani dobra ani zła.

Mnie się podobała nasza rodzima wiara słowiańska, Niestety nie miała okazji się ustosunkować do wielu aktualnych tematów, bo najeźdźcy ją wykrzewili (sorry, ale taka prawda - chrześcijaństwo nie jest naszą rodzimą słowiańską wiarą) bądź zniekształcili włączając wiele do swoich "tradycji" i tak naprawdę, żadna z nas nie jest świadoma, że święcąc jajka na wielkanoc, stawiając choinkę, odpluwając "tfu, tfu" przecz prawe ramię czy odpukując w niemalowane" i wiele, wiele innych oddaje cześć dawnym bogom i obyczajom.

Jakbym słyszała mojego ojca :-D
Bóg słońce, tańce przy ognisku i takie tam:-D:-D

reklama
Dziewczyny MEGA gratuluję pięknych bet!!! Cudo!!! Jesteście w ciąży. Ja dziś kupiłam testy nawet dwa i jutro też jadę na betę. Tak bardzo się boję :( POTWORNIE!!! Jak zobaczyłam tylko samo pudełko z testu to aż zły mi poleciały bo przypomniałam sobie te wszystkie testy z dwóch lat te z jedną kreską. Obecnie czyli w 8dpt noc nie czuję poza kłuciem czasami ale omo może być dobre jak i złe... :(
Jak masz dwa to moze sie na jeden dzis skusisz? Mi juz 6dpt wyszedl

O jak mi miło że pamiętasz... ;-) ;)
Scratching nie obył się bez atrakcji...
Myślałam że tam zejdę...
Pierwszy lekarz nie dał rady i wołał na pomoc drugiego.... Jaja jak berety! Ja leżę już z pół godziny na samolocie łzy w oczach a ten z mega uśmiechem i wita mnie słowami noooo cześć :errr:
Bardzo mocno plamie brzuch boli jak cholera ale jeśli to da większe szanse bombelkowi to mogę jeszcze raz :laugh2:
haha nieźle!!! a kiedy macie biopsję? 30go? dobrze pamiętam??

reklama
Do góry