reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jestem za. Jestem w takiej grupie na fb. Ciekawe czy nie jestesmy w tej samej hahahha.
Założysz?
Tylko taka mega tajną :) Ja dołączam :)
Moze i ja bym sie pokazala, ale ja na fb jes rzadko i nie obrobie jeszcze tego... czasami wydaje mi sie za duzo tego "dobra".

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi się okropnie dłużyło ;) a jak dzisiaj mi pani doktor powiedziala ze transfer będzie to skakałam ze szczęścia :)
Powiedz mi miałaś może to laserowe wspomaganie wylęgania ? ASSISTET HATCHING
Mi dzisiaj zakomunikowali że to jest konieczne a koszt to 500zł ... trochę dużo ale skoro trzeba...
Tak mialam AH na obydwu zarodkach [emoji173][emoji173] to u jakiej doktor mialas dzis wizyte w Gamecie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co ja mam robić to jest ciężkie nikt nie będzie na mnie patrzył ze ona dźwigać nie może a przed punkcja same wiecie jak Janik boli a ja mam tylko jeden i ja sie boje ja juz sama nie wiwm co ja mam robić
Myślę że twoim priorytetem powinno byc zdrowie dlatego nie oglądaj się na to co powie kierownik. Twoim priorytetem teraz jest cos innego :) a do l4 masz prawo jak każda z nas ;)
ja chodziłam do pracy podczas stymulacji i dźwigałam ale ja mam obydwa zdrowe jajniki

reklama
Ale tak bez wizyty? Tylko recepte przysla i powiedza od ktorego dnia cyklu masz brac?

Noo sama byłam zdziwiona...my wizytę z lekarzem o in vitro mieliśmy już w lipcu ale chcieliśmy to przemyśleć dobrze i zaczęliśmy działać pod koniec sierpnia. Na tej ostatniej wizycie pobrali mi krew i rozpisali leki z dawkami, pokazali jAK robić zastrzyki. Może rzeczywiście jeszcze mi wcisną wizytę jedna przed końcem października albo tu w DE wygląda to inaczej. .sama nie wiem.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry