reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślę że twoim priorytetem powinno byc zdrowie dlatego nie oglądaj się na to co powie kierownik. Twoim priorytetem teraz jest cos innego :) a do l4 masz prawo jak każda z nas ;)
ja chodziłam do pracy podczas stymulacji i dźwigałam ale ja mam obydwa zdrowe jajniki
Ja mam tylko jeden jedyny i amh 1,14 więc małe i na tym jajniku często miałam torbiele krwotoczne więc chyba pójdę dalej na to zwolnienie bez sensu wracać na 2 tyg i zaraz znowu brać l4 a tak to mam od jednego lekarza i nikt nie wie że podchodzę do ivf a tak to bym musiała wziąć od ginekologa a po co mi pieprzenie a co znowu jej i takie tam ja w tym roku to juz z 4 raz na l4 jestem

na tym ze nikt z Twoich znajomych nie widzi ze jestes w tej grupie inie widzi ani Twoich postów ani żadnej z osób która w tej grupie pisze
o to nie glupi pomysł..u mnie nikt nie wie o in vitro i nie chce zeby wiedział z polski pochodze z małej wsi to by mnie palcami wytykali..ahh zacofanie masakryczne

Dobrze przepraszam ciociu Anetko będę się Ciebie słuchała hehe ;) co u Ciebie do Kiedy masz zwolnienie ?;)
no! przeprosimy przyjęte. Ja tak radziłam bo mnie załatwili tak w jednej firmie w której pracowałam kupę lat nabawiłam sie nerwicy wkorpo i jak zaszłam w ciazei poroniłam zestresu na bank to do widzenia bo jest ktos tanszy za mnie juz..w drugiej firmie tez zestresowana nie chcialam l4, kąbinowałam z usg z wizytami ico? zaprosili mój dział nasz kolenie 350 km do innego miasta zeby nam wręczyc wypowiedzenia. Więc ja juz teraz patrze tylko na siebie. Żadna firma juz nie bedzie wazniejsza od mojego zdrowia i moich starań.
A mojeL4 do dziś i kontrola w środę :)

Kochane wpadlam na pomysl zalozenia naszej wspolnej grupy na fb
Tak zebysmy mogly zobaczyc z kim przez tyle miesiecy podczas trudu walki rozmawiamy. A takze po to zeby miec ze soba szybszy kontakt w razie W jak ktos ma jakis problem czy nurtujace pytanie.
A jest to tez fajny pomysl na przedluzenie znajomosci bo wiadomo jak to jest jak dziewczynom sie udaje to pojawiaja sie tu rzadziej bo przechodza do innych ciazowych grup. A jak juz brzdace sie urodza to pojawiaja sie tu sporadycznie.

Z dziewczynami z ktorymi bylam tu rok temu mamy taka grupe i mimo to ze wszystkie sa juz w ciazy albo maja juz dawno dzieciaki na swiecie mamy dalej ze soba kontak

Co wy na to ?
Jak nie wchodziłam tu od ponad miesiąca tak teraz napatoczyłam się na Twój post .
Jak najbardziej jestem za [emoji16] i słuszna racja sama po urodzeniu przestałam czytać ten wątek ale tylko dlatego że brakuje czasu .Ale za wszystkie trzymam kciuki.

Tak mialam AH na obydwu zarodkach [emoji173][emoji173] to u jakiej doktor mialas dzis wizyte w Gamecie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz chodzę do dr.Justyny Makowskiej . Raz nie było Guzowskiego i ona musiała mnie przyjąć no i tak już mnie zawsze zapisuje na wizytę do siebie. Nie wiem czy na dobre ta zmiana mi wyjdzie ale mam nadzieję że tak :)

reklama
Ja mam tylko jeden jedyny i amh 1,14 więc małe i na tym jajniku często miałam torbiele krwotoczne więc chyba pójdę dalej na to zwolnienie bez sensu wracać na 2 tyg i zaraz znowu brać l4 a tak to mam od jednego lekarza i nikt nie wie że podchodzę do ivf a tak to bym musiała wziąć od ginekologa a po co mi pieprzenie a co znowu jej i takie tam ja w tym roku to juz z 4 raz na l4 jestem
Ja też ciągne l4 od kiedy miałam torbiele i tak zostanie już do transferu. Nie muszę się nikomu do niczego przyznawać tylko cały czas mówie że to przez te torbiele ;) A jak odbiorę wynik pozytywnej bety to powiem że jestem w ciąży :) Mam nadzieję że będzie mi dane wypowiedzieć te słowa :)

Do góry